Torikatu 9, 05800 Hyvinkää
010 76 68500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

 

Viikko

Prisma Hyvinkää

Pysyvästi halvat hinnat. Pitkät aukioloajat ja valtavat valikoimat. Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Saat kaiken yhdellä ostokerralla aina klo 23 asti. 

Prisma Hyvinkää tarjoaa kaupungin laajimman päivittäistavaravalikoiman avarissa 11.000 m2:n tiloissa. Ison päivittäistavarapuolen lisäksi Prismasta löytyy kattava valikoima käyttötavaraa pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteissa. Myös viihde- ja kodintekniikan sekä rakentamisen ja remontoinnin osalta tarjoamme laajan valikoiman. Prisman infossa pelaat Veikkauksen pelit, sekä hoidat päivittäiset pankkiasioinnit S-Pankin pisteessä.
 
Lähes 4.000 m2:n laajuisella päivittäistavarapuolella on panostettu voimakkaasti valikoimaan ja palveluun. Palvelutiskiltä löydät päivittäin vaihtuvan runsaan valikoiman. Riitan Herkun juustopalvelu, Fazer Leipomo ja Pajuniemen leikkeletiski tarjoavat myös runsaat vaihtoehdot niin arkeen, kuin juhlaan.
 
Sujuvan asioinnin takaa lähes 1000 parkkipaikkaa, kattava määrä pyörätelineitä sekä helppo saavutettavuus aivan Hyvinkään ydinkeskustassa Kauppakeskus Willassa. Kattava ja laaja ekopisteemme sijaitsee parkkihallissa, asioinnin yhteydessä on helppo jättää kierrätykseen esim. paristot, lamput, lehdet yms. Prisman yhteydessä palvelee myös laajoilla aukioloajoilla asiakkaitamme Willan Apteekki.
 
Tervetuloa edullisille ostoksille!

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
 
Fazer Leipomo
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
 
Käteistä kassalta
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni