Pakettiauton ja peräkärryn vuokraus

Ostopäätöksen tehtyäsi voit vuokrata Kodin Terrasta pakettiauton tai peräkärryn ja kuljettaa tavarat kotiisi. Kaikki Kodin Terran tuotteet on pakattu litteästi, joten kuljettaminen on helppoa. Lisätietoja saat myyjiltämme.

• Pakettiauto 20 €/tunti
• Peräkärry 10 €/tunti
• Asiakasomistajille peräkärry veloituksetta ensimmäiseksi kahdeksi tunniksi

Sisustussuunnittelu ja -neuvonta

Yhteistyökumppanimme Sisustussuunnittelu Laura Merilä, www.lauramerila.fi

S-Pankin asiointipiste

Kodin Terra Tuusulan yhteydestä löydät myös S-Pankin asiointipisteen. Asiointipiste palvelee sinua pankkiasioissa aina, kun myymälä on avoinna.

Asiointipisteissä voit hakea pankkitunnuksia ja kortteja, avata tilejä sekä tehdä valtakirjoja S-Pankin lomakkeiden avulla. Lomakkeet saat käyttöösi toimipaikan itsepalvelupisteestä. Käteisnostot ja tilillepanot pystyt hoitamaan asiointipisteiden kassoilla.

Etsi lähin asiointipiste >>

Lue lisää S-Pankin palveluista: www.s-pankki.fi

Kahvila

Kodin Terrassa voit tehdä hyviä löytöjä tai suunnitella rauhassa kodin uusia hankintoja. Jos kesken kaiken nälkä pääsee yllättämään, voit piipahtaa Kodin Terran kahvilaan nauttimaan viihtyisästä ja rauhallisesta kahvituokiosta tai nopeasta ja helposta välipalasta.
Pullantuoksuinen lepotauko
Kodin Terran kahvilasta löydät suolaisia ja makeita herkkuja kaiken kokoiseen nälkään. Kokeile maukkaita ruissämpylöitämme tai herkuttele raikkaalla salaatilla. Välipalana piristää ihana berliininmunkki tai voisilmäpulla – yhdessä tuoreen kahvin kanssa. Ostosten lomassa on ihana levähtää hetki. Tervetuloa!
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Aukioloajat
Viikko