OMISTAJAN OLOHUONE

OMISTAJAN OLOHUONE ON VIIHTYISÄ TILA, JOSSA VOIT KESKUSTELLA MUTKATTOMASSA HENGESSÄ ERI ASIANTUNTIJOIDEN KANSSA TERVEYDESTÄ, TURVALLISUUDESTA, OSUUSKAUPAN OMISTAJUUDESTA, RAHASTA TAI VAIKKA PERHEEN LAKIASIOISTA. TERVETULOA JUTTUSILLE! ODOTAMME SINUA KAUPPAKESKUS KAARESSA HELSINGISSÄ.


HOK-ELANNON OMISTAJANA SINULLE KUULUVAT OSUUSKAUPPASI JA KOKO S-RYHMÄN PARHAAT EDUT JA REILU BONUS. OMISTAJAN OLOHUONEESSA VOIT VIRITELLÄ LISÄÄ ETUJA OMISTAJUUTEESI. KERROMME, KUINKA HYÖDYT S-ETUKORTISTA ENEMMÄN, HOIDAT RAHA-ASIAT EDULLISEMMIN TAI OTAT KÄYTTÖÖN OMISTAJAN HELPPOKÄYTTÖISET DIGIPALVELUT, KUTEN S-MOBIILIN. OLOHUONEESSA VOI MYÖS LIITTYÄ OSUUSKAUPAN JÄSENEKSI.

ASIAKASPALVELUT LYHYESTI! >>OMISTAJAN OLOHUONEESSA VOIT TAVATA DIACORIN LÄÄKÄREITÄ, PSYKOLOGEJA, HOITAJIA JA TERAPEUTTEJA. PAIKALLA ON PÄIVITTÄIN ERI ALAN VAIHTUVIA ASIANTUNTIJOITA. HEILTÄ SAAT TERVEYSVINKKEJÄ, JOTKA AUTTAVAT VOIMAAN PAREMMIN. OMISTAJAN OLOHUONEESSA ON MAHDOLLISTA TEHDÄ MYÖS HOIDON TARPEEN ARVIOINTIA, MITTAUKSIA JA LAITEKOKEILUJA.

KATSO DIACORIN TAPAHTUMAT >>


 


OMISTAJAN OLOHUONEESSA LÄHITAPIOLAN ASIANTUNTIJAT KERTOVAT, MIHIN ELÄMÄSSÄ KANNATTAA VARAUTUA. VOIT TUTUSTUA UUSIIN ELÄMÄNTURVAPALVELUIHIN, KUTEN ÄLYHENKIVAKUUTUKSEEN. KERROMME MYÖS, MITEN PALJON VOIT SÄÄSTÄÄ RAHAA KESKITTÄMÄLLÄ VAKUUTUKSESI. HALUTESSASI OPASTAMME, MITEN HOIDAT VAKUUTUSASIAT PUHELIMELLASI S-MOBIILISSA. SAAT APUA MYÖS KORVAUSHAKEMUKSEN TEKEMISEEN.

LUE LISÄÄ LÄHITAPIOLASTA >>AINA EI ELÄMÄ MENE, NIIN KUIN OLI SUUNNITELTU. HOK-ELANNON LAKIPALVELU AUTTAA SINUA, KUN HALUAT VARMISTAA, ETTÄ OMA TAHTOSI TOTEUTUU MYÖS YLLÄTTÄVISSÄ TILANTEISSA. OMISTAJAN OLOHUONEESSA KAUPPAKESKUS KAARESSA VOIT VARAUTUA LAKIPALVELUN AVUSTUKSELLA MUUTOKSIIN OIKEUDELLISIN ASIAKIRJOIN: AVIOEHTOSOPIMUS, EDUNVALVONTAVALTAKIRJA, TESTAMENTTI JNE.

TUTUSTU HOK-ELANNON LAKIPALVELUUN TÄSTÄ! >>SIJAINTIMME KAUPPAKESKUS KAARESSA


REKISTERISELOSTE
HENKILÖTIETOLAKI (523/1999) 10 § JA 24 §

REKISTERIN NIMI
OMISTAJAN OLOHUONEEN SÄHKÖISEN AJANVARAUSJÄRJESTELMÄN ASIAKASREKISTERI

REKISTERIN PITÄJÄ
HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANTO ASIAKASOMISTAJAPALVELU PL 53, 00441 HELSINKI Y-TUNNUS 1837954-9

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
PALVELUPÄÄLLIKKÖ TANJA KUMPUNIEMI, HOK-ELANTO.AOP@SOK.FI

HENKILÖTIETOREKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
REKISTERISELOSTE KOSKEE SELLAISTEN LUONNOLLISTEN HENKILÖIDEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ, JOTKA KÄYTTÄVÄT OMISTAJAN OLOHUONEEN SÄHKÖISTÄ AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄ. OMISTAJAN OLOHUONE ON HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON, LÄHITAPIOLA PÄÄKAUPUNKISEUTU KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖN JA DIACOR TERVEYSPALVELUT OY:N ASIAKASPALVELUPISTE KAUPPAKESKUS KAARESSA. ASIAKKAIDEN HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN ASIAKASTAPAAMISEN JÄRJESTELYJÄ VARTEN: AJAN VARAAMINEN, VARATUN AJAN PERUUTTAMINEN JA NIISTÄ VIESTIMINEN.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
ASIAKKAISTA KERÄTÄÄN JA TALLENNETAAN SEURAAVAT TIEDOT AJANVARAUKSEN YHTEYDESSÄ:· HENKILÖN ETU- JA SUKUNIMI, SÄHKÖPOSTIOSOITE, PUHELINNUMERO VANHENTUNEET TIEDOT POISTETAAN REKISTERISTÄ KUUKAUSITTAIN.

REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
ASIAKKAITA KOSKEVAT TIEDOT SAADAAN ASIAKKAAN SUOSTUMUKSELLA ASIAKKAALTA ITSELTÄÄN. ASIAKKAIDEN HENKILÖTIETOJA KERÄTÄÄN AINOASTAAN LOMAKKEEN KAUTTA EIKÄ REKISTERIN TIETOJA PÄIVITETÄ MUISTA TIETOLÄHTEISTÄ.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
HENKILÖÄ KOSKEVIA TIETOJA EI LUOVUTETA SÄÄNNÖNMUKAISESTI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE. TIETOJA EI KÄYTETÄ SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
HENKILÖTIETOJA EI SIIRRETÄ EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
TIETOJA EI ARKISTOIDA MANUAALISESTI. TIEDOT KERÄTÄÄN TIETOKANTOIHIN, JOTKA OVAT HENKILÖKOHTAISIN KÄYTTÄJÄTUNNUKSIN JA SALASANOIN JA TEKNISIN KEINOIN SUOJATTUJA. TIETOKANNAT SÄILYTETÄÄN S-RYHMÄN JÄRJESTELMISSÄ, JOTKA ON SUOJATTU PALOMUUREILLA. AINOASTAAN MÄÄRÄTYILLÄ, SALASSAPITOSITOUMUKSEN ALLEKIRJOITTANEILLA HENKILÖILLÄ, JOIDEN TEHTÄVIIN SE KUULUU, ON OIKEUS KÄSITELLÄ TIETOJA TYÖTEHTÄVIEN EDELLYTTÄMÄSSÄ LAAJUDESSA.

TARKASTUSOIKEUS
HENKILÖLLÄ ON OIKEUS TARKASTAA, MITÄ HÄNTÄ ITSEÄÄN KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA REKISTERIIN ON TALLENNETTU. TARKASTUSPYYNTÖ TULEE LÄHETTÄÄ KIRJALLISESTI JA ALLEKIRJOITETTUNA OSOITTEELLA: HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANTO/ASIAKASOMISTAJAPALVELU, PL 53, 00441 HELSINKI.

OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA
HENKILÖLLÄ ON OIKEUS VAATIA HÄNTÄ KOSKEVIEN VIRHEELLISTEN TIETOJEN KORJAAMISTA. KORJAUSPYYNTÖ TULEE LÄHETTÄÄ KIRJALLISESTI JA ALLEKIRJOITETTUNA OSOITTEELLA: HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANTO/ASIAKASOMISTAJAPALVELU, PL 53, 00441 HELSINKI.


Special CSS