Omistajan olohuone

HOK-Elanto Terveystalo LähiTapiola HOK-Elannon Lakipalvelu

 

Tervetuloa Olohuoneeseen

Omistajan Olohuone on viihtyisä tila, jossa voit keskustella mutkattomassa hengessä eri asiantuntijoiden kanssa terveydestä, turvallisuudesta, osuuskaupan omistajuudesta, rahasta tai vaikka perheen lakiasioista.

Odotamme sinua Kauppakeskus Kaaressa Helsingissä. Kahvipannu on kuumana.

Palvelemme
ark. klo 10-18, la 9-17

Ajankohtaista

Jopo arvonta on suoritettu ja arpaonni tällä kertaa suosi Ralf Sjöströmiä. Onneksi olkoon!

 

PE 23.6. & LA 24.6. suljettu

KE 28.6.
Fysioterapeutti Maarit Honkasola Omistajan Olohuoneessa klo 11-14. Teemana fysioterapia, liikunta ja hyvinvointi. Kehonkoostumusmittaus 0€.

Anna meille uusia ideoita Olohuoneeseen >>

HOK-Elannon omistajana sinulle kuuluvat osuuskauppasi ja koko S-ryhmän parhaat edut ja reilu Bonus. Omistajan olohuoneessa voit viritellä lisää etuja omistajuuteesi. Kerromme, kuinka hyödyt S-Etukortista enemmän, hoidat raha-asiat edullisemmin tai otat käyttöön omistajan helppokäyttöiset digipalvelut, kuten S-mobiilin.

Olohuoneessa voi myös liittyä osuuskaupan jäseneksi.

Lue lisää omistajuudesta ja S-Etukortista >>

 

 

Omistajan Olohuoneessa voit tavata Terveystalon lääkäreitä, psykologeja, hoitajia ja terapeutteja. Paikalla on päivittäin eri alan vaihtuvia asiantuntijoita. Heiltä saat terveysvinkkejä, jotka auttavat voimaan paremmin. Omistajan Olohuoneessa on mahdollista tehdä myös hoidon tarpeen arviointia, mittauksia ja laitekokeiluja.

Siirry Terveystalon verkkosivuille >>

 

 

Aina ei elämä mene, niin kuin oli suunniteltu. HOK-Elannon lakipalvelu auttaa sinua, kun haluat varmistaa, että oma tahtosi toteutuu myös yllättävissä tilanteissa. Omistajan Olohuoneessa Kauppakeskus Kaaressa voit varautua lakipalvelun avustuksella muutoksiin oikeudellisin asiakirjoin: avioehtosopimus, edunvalvontavaltakirja, testamentti jne.

Tutustu HOK-Elannon lakipalveluun >>

 

 

Omistajan Olohuoneessa LähiTapiolan asiantuntijat kertovat, mihin elämässä kannattaa varautua. Voit tutustua uusiin elämänturvapalveluihin, kuten älyhenkivakuutukseen. Kerromme myös, miten paljon voit säästää rahaa keskittämällä vakuutuksesi. Halutessasi opastamme, miten hoidat vakuutusasiat puhelimellasi S-mobiilissa. Saat apua myös korvaushakemuksen tekemiseen.

Lue lisää LähiTapiolasta >>