Hyviä syitä liittyä

1

Bonus

Asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta, eli rahaa takaisin ostoistasi yli 2000 toimipaikasta. Voit kartuttaa kuukausittaista bonuspottiasi ruoka-, vaate- ja polttoaineostojen lisäksi esimerkiksi hotelliöillä ja ravintolailloilla.

Lue lisää
Katso lähimmät bonustoimipaikat

2

S-Etukortti on avain etuihin

Asiakasomistajaeduilla saat säästöä joka päivä: maksuttomia palveluita, hintaetuja hankinnoista ja rahaa jopa S-Etukortilla maksamisesta. Eduista pääsevät nauttimaan myös perheenjäsenet, kun heillekin on hankittu omat S-Etukortit.

Lue lisää

3

Hintaedut ravintoloissa

S-ryhmän kahviloissa ja ravintoloissa on aina asiakasomistajahintaisia annoksia. Ruokalistan S-Etukortilla merkityt annokset saat siis edullisempaan hintaan. Tutustu myös laadukkaisiin asiakasomistajaviineihin.

Kaikki S-ryhmän ravintolat löydät Raflaamosta

4

Hintaedut hotelleissa

Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu Hotelleissa yövyt asiakasomistajana aina edullisemmin. Myös hotellien ravintoloissa voit herkutella asiakasomistajahintaan.

Lue lisää:
sokoshotels.fi
radissonblu.fi

5

Hintaedut tapahtumissa

S-Etukortilla pääset edullisemmin useisiin tapahtumiin, konsertteihin ja mm. kesän monille festareille.

S-kanava.fi kokoaa yhteen ajankohtaisimmat edut ja tapahtumat.

Lue lisää

6

S-Etukortti – avain etuihisi

S-Etukortti on avain asiakasomistajan etuihisi. Saat sen maksutta myös perheesi jäsenille, jolloin voitte kaikki hyötyä eduista.

Lue lisää

7

S-Etukorttiin saat myös Visan

S-Etukortti Visa on edullinen ja monipuolinen maksukortti, josta ei peritä kuukausi- tai vuosimaksuja. S-ryhmän toimipaikoissa S-Etukortilla maksaminen on erityisen kannattavaa, koska voit saada Bonuksen lisäksi ostoistasi 0,5 % maksutapaedun.

Lue lisää

8

S-mobiili

S-mobiili-sovelluksella hoidat raha-asioitasi S-Pankissa, näet kertyvän Bonuksen ja löydät toimipaikat missä sitten liikutkin. S-mobiilissa myös ostoistasi kertyneet takuukuitit kulkevat kätevästi mukanasi.

Lue lisää

9

S-Pankin ilmaiset ilot

Tätä ei moni pankki tarjoa! Asiakasomistajana sinun ei tarvitse maksaa peruspankkipalveluista eli käyttötilistä, verkkopankista ja S-Etukortti Visasta kuukausi- tai vuosimaksua.

Lue lisää

10

S-Etukortti on omistajan käyntikortti

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, jossa omistajia ovat sen asiakkaat. Osuusmaksu on sinun sijoituksesi kotiseutusi osuuskauppaan. Omistajan oikeudella voit halutessasi myös osallistua ja vaikuttaa osuuskauppasi toimintaan.

Lue lisää

S-ryhmän valtakunnallinen asiakasomistajapalvelu, p. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (0,088 €/min)

Liity asiakasomistajaksi CSS