3.9.2016

VIETÄ RENTO SAUNAILTA GRILL IT! TAPIOLA GARDENISSA

Voimassa: Toistaiseksi

Meiltä varaat Espoon mukavimmat saunatilat illanviettoon. Synttärit, polttarit tai muuten vain rentouttava saunailta kaveriporukalla Tapiola Gardenin saunalla.

  • Original Sokos Hotel Tapiola Garden sauna

    Grill it! Espoo sauna

Tule viettämään porukalla rento ilta Grill it! Tapiola Gardenin saunaosastolle. Meillä on kaksi saunaa ja pieni uima-allas jossa on mukava virkistäytyä saunomisen ohella. Saunatilojen vuokraukseen kuuluu tilojen yhteydessä oleva Tapio kabinetti, jossa voi istuskella iltaa porukalla. Saunatilat ovat varattavissa klo: 19.00 alkaen. Tapio kabinettiin on mahdollista tilata juotavaa ja syötävää Sammon saunamenusta. Menulta löytyy esim. Caesar salaattia, burgeria ja hodareita. Pienempää snack syötävääkin on tarjolla.

Saunatilat ovat varattavissa minimimyynnillä 350 € / 3 h. Summasta vähennetään tilattujen tarjoilujen loppusumma ja erotus veloitetaan tilavuokrana.

Katso varaustilanne ja varaa sauna tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Tarkemmat tiedustelut, varaustilanteen ja hintatiedot saat myyntipalvelustamme numerosta 020 1234 800 ma–pe klo 8.00–18.00 (Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) tai ravintolamyynti@sok.fi

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Grill it!
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Grill it! toimipaikoista: