5.3.2014

Ravintola Kaarre ja Loisteen kabinetit

Voimassa: 1.3.2014 - 31.5.2015

Tapahtumaravintola Kaarre ja Loisteen kabineteista löytyy monipuolisia tiloja joissa yhdistyvät kaupungin mahtavin maisema ja lämpimin tunnelma. Tilat taipuvat pienistä neuvotteluista ja intiimeistä illallisista aina suuriin kokouksiin ja juhlapäivällisiin.

  • Tapahtumaravintola Kaarre juhlakattauksessa

    Tapahtumaravintola Kaarre taipuu Juhlaan ja Arkeen

Kaikista kymppikerroksen tiloista avautuvat huikeat näköalat yli Helsingin, kaikkiin neljään ilmansuuntaan. Sijaintimme Helsingin ehkä keskeisimmällä paikalla tekee vieraidesi tulon tilaisuuteesi helpoksi.
Ravintola Loiste, tilausravintola Kaarre, seitsemän kabinettiamme ja näköalasauna tarjoavat vaihtoehtoja kaikenlaisiin kokoontumisiin syntymäpäivistä yhtiökokouksiin. Aitoa 50-luvun tunnelmaa henkivässä ravintola Loisteessa hotellivieraat ja kaupunkilaiset syövät aamiaisia, lounaita ja illallisia, mutta voit varata Loisteeseen myös oman tilaisuutesi. Elegantissa ja valoisassa tilausravintola Kaarteessa järjestetään isoja, jopa 200 henkilön tapahtumia, kabineteissa ja näköalasaunalla kokoonnutaan pienemmällä seurueella.

Yläkerroksemme muuntuu myös yhtenäiseksi, ainutlaatuiseksi tapahtumatilaksi jopa 600 henkilölle.

Tapahtumaravintola Kaarre

Ravintola Kaarre hotelli Vaakunan kymmenennessä kerroksessa on hienoilla näköaloilla varustettu kaunis tilausravintola Helsingin ydinkeskustassa. Elegantissa tilassa järjestät monenlaisia tilaisuuksia yritysseminaareista hääjuhliin. Iltatilaisuudet saavat meillä ainutlaatuisen säväyksen kaupungin valojen välkkyessä ravintolan suurista ikkunoista.

Kaarteessa järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaisia juhlia ja yritystilaisuuksia aamusta iltaan 30-200 henkilölle. Tilausravintola sopii hyvin aamiaisbrunssille, illallisille, koko päivän kestäviin kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, yhtiökokouksiin, lehdistötilaisuuksiin, erilaisiin tuote-esittelyihin, karonkkiin, valmistujaisiin, häihin ja monenlaisiin muihin juhliin.

Elämyksellinen ohjelma kruunaa pikkujoulut ja illanvietot. Hoidamme tapahtumanne teemaan sopivan ohjelman yhteistyökumppaniemme kautta

Kaarre on auki silloin kuin sinä haluat eli tilauksesta.

Minimihinnat:

Päivätilaisuudet, ennen klo 18: alkaen 800,00 €

Iltatilaisuudet: alkaen 2000,00 €.

Kaarre, kokous max. 40 henkilöä, buffet-tarjoilu 120 henkilöä, lautastarjoilu 150 henkilöä ja cocktailtilaisuus 200 henkilöä.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous näköisestäsi tilaisuudesta Kaarteessa.

Kabinetit

Vaakunan 10. kerroksen uudenaikaisista kabineteista on hieno näkymä yli rautatientorin  Tuomiokirkolle asti. Seitsemän rauhallista kabinettitilaa sopivat hyvin erilaisiin kokoontumisiin ja illanviettoihin 6-20 henkilön seurueille.

Varaa kabinettimme esimerkiksi

  • Hallitusten, järjestöjen, yhdistysten ja yritysten kokouksiin, kick-offeihin, neuvotteluihin, aamiaistapaamisiin, lounaisiin ja illallisiin
  • Erilaisiin koulutustilaisuuksiin
  • Kirjanjulkistuksiin
  • Valmistujaisiin, karonkkaan
  • Sukupäivällisiin, yksityislounaisiin ja –illallisiin
  • Erilaisiin juhliin syntymäpäivistä rippijuhliin

Varaukset:

Myyntipalvelu, puh. 020-1234 600 tai sales.helsinki@sok.fi

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista:
Kokous- ja tilausravintolat
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Kokous- ja tilausravintolat toimipaikoista: