19.8.2014

Ikimuistoinen hääjuhla kaupungin parhaalla paikalla

Voimassa: 19.8.2014 - 31.12.2016

Vietä lämminhenkinen ja unohtumaton hääjuhla Radisson Blu Seasidessa. Herkullinen häämenu, toimivat juhlatilat sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät tilaisuudestanne unohtumattoman.

Vietä lämminhenkinen ja unohtumaton hääjuhla Radisson Blu Seasidessa. Herkullinen häämenu, toimivat juhlatilat sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät tilaisuudestanne unohtumattoman. Hotelli sijaitsee keskustan ja suosituimpien hääkirkkojen välittömässä läheisyydessä hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja sen yhteydessä on noin sadan paikan parkkihalli.

Radisson Blu Seaside hoitaa juhlaväelle kaiken valmiiksi halutessasi aina paikkakorteista alkaen. Sinun ei tarvitse huolehtia henkilökunnan määrästä, pöytien ja tuolien riittävyydestä tai pöytäliinojen ja servettien pesetyksestä. Me teemme sen puolestasi. Sinun tai läheistesi ei myöskään tarvitse huolehtia etukäteen somistuksesta tai jälkikäteen siivouksesta. Me hoidamme kaiken.

Kaikki tärkeään juhlaasi liittyvät palvelut saat yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaikesta alusta loppuun. Haluamme huolehtia juhlajärjestelyistä puolestasi ja antaa sinulle rauhan nauttia täydellisestä juhlastasi täysin siemauksin. Me toteutamme toiveesi.

Seasidessa sinulla on mahdollisuus järjestää unohtumaton hääjuhla 80-200 hengelle. Lisäksi upea Katto Loungemme on varattavissa pienempiin hääjuhliin 6-50 hengelle. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

ESIMERKKILASKELMA Hääjuhla 100 vieraalle, sisältäen

KUKAT 20 € / pöytäasetelma (vaihtoehtoisesti 10 pyöreää pöytää tai 6 - 8 hengen pitkiä pöytiä), VAATESÄILYTYS 2,50 € / hlö, ALKUMALJA 7 € / hlö, 2 KAATOA VIINIÄ RUOKAILUN YHTEYDESSÄ 14 € /hlö, KAHVI / TEE 4,60 € / hlö, AVEC 10 € / hlö, BUFFET n. 40 € / hlö

YHTEENSÄ 78,10 € / hlö + kukat

Hintaan sisältyy lisäksi valkoiset kangasliinat ja servetit, kynttilät, äänentoistolaite ja tilaisuuden henkilökohtainen konsultointi alusta loppuun.

Kauttamme sinulla on mahdollisuus tilata myös ohjelmaa, bändi, täydellinen somistus teemasi mukaan tai kiintiö juhlavieraiden majoittamista varten. Yhteistyökumppanimme Magnum Live toteuttaa hurjimmatkin haaveesi. Tutustu Magnum Liven tarjontaan tästä.

Iltaa on mahdollista jatkaa Katto -loungessamme hotellin ylimmässä kerroksessa, jossa jatkot voi järjestää 50 henkilölle. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Tiloistamme ei peritä tilavuokraa, vaan juhlasi ovat varattavissa 3000 euron minimimyynillä. Esimerkkilaskennnassa mainitut palvelut sekä tilaisuuden ruoka- ja juomatarjoilut vähentävät minimimyyntiä.

Jokaiselle yli 80 hengen häätilaisuuden järjestävälle hääparille tarjoamme hääyön varaustilanteen mukaan parhaassa mahdollisessa huonekategoriassa. Kysy myös häävieraille edullista majoituspakettia. Lisäksi, järjestämällä häät ja majoittumalla Radisson Blu hotellissa tienaat häämatkamajoituksen unelmakohteessa!

Varaustiedustelut ja tarjoukset:
ravintolamyynti@sok.fi tai puhelimitse 020-1234 800.

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Kokous- ja tilausravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kokous- ja tilausravintolat toimipaikoista: