Yhteistyökumppanit

Tuemme arvojemme mukaisia kohteita ja haluamme panostaa ennen kaikkea vastuullisuuteen. HOK-Elanto on mukana mm. lastensuojelutyössä, rahoittamassa pallokenttiä nuorille, järjestämässä ruoka-apua vähävaraisille ja työllistämässä vajaakuntoisia.

Tuemme mm. Suomen Punaista Ristiä, Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskusta, Mannerheimin Lastensuojeluliittoa, Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:tä sekä Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta.

Lue lisää HOK-Elannon vastuullisuushankkeista.

Yhteistyökumppaneitamme:

Ateneum

Ateneumilla on lämpimät suhteet yritysmaailmaan. Sponsoritoiminnan kautta yritykset tukevat museon näyttelyitä ja mahdollistavat monipuolisen toimintamme.

Lisätietoja: https://ateneum.fi/

Helsingin juhlaviikot

Helsingin Juhlaviikot

S-Etukortilla etuja useista tapahtumista. Ei Bonusta.

Suomen suurin taidefestivaali Juhlaviikkojen tehtävänä on tuoda taide jokaisen helsinkiläisen ulottuville. Tapahtuma järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Vuonna 2014 Helsingin Juhlaviikot ovat 15.-31.8. www.helsinginjuhlaviikot.fi

Lasten päivän säätiö / Linnanmäki

Yli 50 vuotta merkittävänä suomalaisten lasten tukijana toiminut Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen ja lahjoittaakseen vuosittain varoja lastensuojelutyölle.

Lasten Päivän Säätiön toimintaa tukevat S-ryhmä ja HOK-Elanto myymällä Linnanmäen rannekkeita S-Etukortilla erikoishintaan Prismoissa ja useimmissa Sokoksissa, pääkaupunkiseudulla Helsingin keskustan Sokoksessa.

Lasten päivän säätiö / Linnanmäki

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus

Tarjoaa nuorille monipuolista kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa. Duunisauma on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen ja HOK-Elannon yhteistyöprojekti.

Sivustolta lisätietoa mm. Ansiokursseista, Junnut jeesaa -hankkeesta sekä HattuAkatemia -mediahankkeesta.

www.duunisauma.munstadi.fi

Punainen Risti
Suomen Palloliitto
Yrityskylä