Yhteistyökumppanit

Tuemme arvojemme mukaisia kohteita ja haluamme panostaa ennen kaikkea vastuullisuuteen. HOK-Elanto on mukana mm. lastensuojelutyössä, rahoittamassa pallokenttiä nuorille, järjestämässä ruoka-apua vähävaraisille ja työllistämässä vajaakuntoisia.

Tuemme mm. Suomen Punaista Ristiä, Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskusta, Mannerheimin Lastensuojeluliittoa, Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:tä sekä Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta.

Lue lisää HOK-Elannon vastuullisuushankkeista.

Yhteistyökumppaneitamme:

Ateneum

Ateneumilla on lämpimät suhteet yritysmaailmaan. Sponsoritoiminnan kautta yritykset tukevat museon näyttelyitä ja mahdollistavat monipuolisen toimintamme.

Lisätietoja: https://ateneum.fi/

Espoon nuorisopalvelut

Espoon nuorisopalvelut

Espoon kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa espoolaisille lapsille ja nuorille monipuolista, virikkeellistä ja turvallista vapaa-ajantoimintaa sekä tietoa ja neuvontaa nuoren elämää koskevissa asioissa.

Yhtenä toimintana tarjotaan yhteistyössä HOK-Elannon kanssa Ansio-kursseja, jotka toteuttaa nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx.

Lisätietoja: http://duunisauma.munstadi.fi/ansio/

Helsingin juhlaviikot

Helsingin Juhlaviikot

S-Etukortilla etuja useista tapahtumista. Ei Bonusta.

Suomen suurin taidefestivaali Juhlaviikkojen tehtävänä on tuoda taide jokaisen helsinkiläisen ulottuville. Tapahtuma järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Vuonna 2014 Helsingin Juhlaviikot ovat 15.-31.8. www.helsinginjuhlaviikot.fi

Lasten päivän säätiö / Linnanmäki

Yli 50 vuotta merkittävänä suomalaisten lasten tukijana toiminut Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen ja lahjoittaakseen vuosittain varoja lastensuojelutyölle.

Lasten Päivän Säätiön toimintaa tukevat S-ryhmä ja HOK-Elanto myymällä Linnanmäen rannekkeita S-Etukortilla erikoishintaan Prismoissa ja useimmissa Sokoksissa, pääkaupunkiseudulla Helsingin keskustan Sokoksessa.

Lasten päivän säätiö / Linnanmäki

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus

Tarjoaa nuorille monipuolista kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa. Duunisauma on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen ja HOK-Elannon yhteistyöprojekti.

Sivustolta lisätietoa mm. Ansiokursseista, Junnut jeesaa -hankkeesta sekä HattuAkatemia -mediahankkeesta.

www.duunisauma.munstadi.fi

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri

MLL:n Uudenmaan piiri toteuttaa HOK-Elannon nimikkohankkeina Kylämummi- ja -vaaritoimintaa sekä Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa.

MLL:n Uudenmaan piirin tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta ja hyvinvointia. MLL:n Uudenmaan piiri ja paikallisyhdistykset tarjoavat monipuolista toimintaa arjessa jaksamisen tueksi. Paikallisyhdistyksiä on yhteensä 96 kpl ja niissä jäseniä 22 994. Suurin jäsenryhmä on 31-40 -vuotiaat. Kaiken kaikkiaan jäsenistömme keski-ikä on 31,3v.

Olemme uusien kuntakumppannuuksien myötä laajentaneet toimintaamme ja käynnistäneet alueelliset ohjauspisteet Länsi- ja Itä – Uudellemaalle. Lisäksi osana markkinointiamme ja varainhankintaa Marskin Muksut niminen lasten vaatteiden ja tarvikkeiden second hand shop avattiin joulukuussa. Se toimii myös yhtenä vapaaehtoistoiminnan paikkana ja tavoitteena on kertoa laajasta toiminnastamme siellä käyville lapsiperheille ja muille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille.

HOK-Elannon tukemien hankkeiden lisäksi toimintamuotoja on monia:
tilapäinen lastenhoitoapu perheille, perhekahvilat, kerhotoiminta, perhekummitoiminta, koulutukset ja tukioppilastoiminta.

www.uudenmaanpiiri.mll.fi

Punainen Risti
Suomen Palloliitto
Yrityskylä