HOK-Elanto ja muu S-ryhmä

HOK-Elanto on pääkaupunkiseudulla asuvien oma osuuskauppa ja S-ryhmän osuuskaupoista suurin. Yrityksellä on noin 600 000 asiakasomistajaa, reilut 300 eri alojen toimipaikkaa ja palveluksessaan yli 6000 ihmistä.

S-ryhmän palveluverkosto kattaa koko Suomen, ja ulottuu Baltian maihin sekä Venäjälle. Kaikki S-ryhmän palvelut ovat käytössäsi yhdellä kortilla, S-Etukortilla.

S-ryhmä tuottaa päivittäistavara- ja käyttötavarakaupan, liikennemyymälä ja polttonestekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, auto- ja autotarvikekaupan sekä maatalouskaupan palveluja.

ABC Liikennemyymälät

ABC Liikennemyymälät

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista, polttonesteistä sekä kotiin toimitetusta polttoöljystä.

Yksi pysähdys, monta palvelua

ABC toimipisteet ovat kattavia palvelukeskuksia, jotka palvelevat sinua 24 h tai klo 6–24 vuoden jokaisena päivänä. ABC liikennemyymälöistä löydät monipuoliset kahvila-, ravintola-, market- ja polttonestepalvelut.

ABC CarWash löytyy ABC Ilolasta. Kiireisen tankkauspaikka on ABC automaatti, joka palvelee 24h.


Lisätiedot, edut ja tapahtumat:

htto://hok-elanto.fi/abc

Toimipaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat

htto://hok-elanto.fi/abc

Agrimarket

Agrimarket

S-Etukortilla Bonusta kaikista myymälävalikoimiin kuuluvista yksityistalouden hankinnoista, maksettaessa käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Täyden palvelun maatalouskauppa

Valikoimissa lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, viljakauppa ja maataloustyökoneet. Suuremmissa Agrimarketeissa myös erilaiset maatila- ja karjataloustarvikkeet sekä varaosamyynti ja sopimushuoltopalvelut. Lisäksi maatilarakentamisen erikoispalveluita. Useissa myymälöissä myös laaja valikoima hevosten ja lemmikkieläinten tarvikkeita. Verkkokaupan valikoimissa maatalouden tuotteiden lisäksi laajalti rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhanhoidon sekä harraste-eläinten tuotteita.

www.agrimarket.fi

Hyvinkää

Peltokuumolantie 4, puh. 010 76 83260

Mäntsälä

Perkkiönpellontie 1, puh. 010 76 83300

***
Puhelujen hinnat 0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min,
1.1.2013 alkaen 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Alepa

Alepa

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Naapuri, jonka tunnet nimeltä

Alepa on lähikauppaketju pääkaupunkiseudulla. Alepat sijaitsevat lähellä asiakkaitaan ja niissä on helppo ja nopea asioida. Alepat ovat avoinna myös sunnuntaisin ympäri vuoden. Maksuton palautepuhelin 0800 9 25372.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.alepa.fi

Alepa Kauppakassi

Alepa Kauppakassi

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Alepa Kauppakassi – Ruokaostokset kotiovellesi!

Alepa Kauppakassi tuo ostokset kotiisi vaivatta ja Bonuksen kera. Kauppakassista saat kaiken aikaa parhaita tarjouksia ja kuljetuspalvelu tuo ostokset kotiovellesi.

Klikkaa ostoksille

Companys

Companys

S-Etukortilla Bonusta naisten vaatteiden muodikkaista maailmanmerkeistä.

Kauppakeskus Kampissa toimiva Companys liike tarjoaa naisille muodikkaita maailmanmerkkejä: Tiger of Sweden, Designers Remix Collection, In Wear, Part Two, Soaked in Luxury, Saint Tropez ja By Malene Birger.

Kuukausittain uudistuvat mallistot takaavat ajankohtaisen ja mielenkiintoisen valikoiman laatua ja trendejä arvostavalle naiselle.

Kauppakeskus Kamppi, Helsinki

www.companys.com

Deli

Deli

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista, polttonesteistä sekä kotiin toimitetusta polttoöljystä.

Helppoa herkuttelua

Pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa ABC Deleissä käyt kahvilla, burgerilla tai pizzalla. Samalla reissulla teet päivittäistavaraostokset ja tankkaat. ABC CarWash löytyy useasta Delistä ja ABC Ilolasta. Kiireisen tankkauspaikka on ABC automaatti, joka palvelee 24h.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.delit.fi

Emotion

Emotion

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista. Lisäksi kuukausittain vaihtuvia tuote-etuja.

Kauneuden erikoisliike

Laaja valikoima kosmetiikan ja kampaamon huippumerkkejä, terveystuotteita ja alusvaatteita sekä täydellinen valikoima miesten kosmetiikkaa. Salon Klipsi -kampaamo palvelee Sellon, Itäkeskuksen ja Järvenpään Emotionissa.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.hok-elanto.fi/emotion

 

Hautauspalvelu

Hautauspalvelu

S-Etukortilla 10 % alennus arkusta ja uurnasta. Bonusta arkusta, uurnasta, kukista, asioiden hoidosta ja uusista hautakivistä.

Luotettava ja perinteikäs täyden palvelun hautaustoimisto

Hoidamme kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt asianmukaisella arvokkuudella, ammattitaidolla ja yli 50 vuoden kokemuksella. Soita toimistoomme ja varaa aika jo etukäteen.

Päivystyspuhelin: kiireellisissä asioissa vastaamme ympäri vuorokauden, puh. 050 347 1555.

Lisätiedot: www.hok-elannonhautauspalvelu.fi

Kodin Terra

Kodin Terra

S-Etukortilla Bonusta kaikista Kodin Terran omista tuotteista ja palveluista.

Puutarhan, sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo

Edullisia ja monipuolisia ratkaisuja kotiin, vapaa-ajan asuntoon, piharakentamiseen sekä puutarhaan. Yli 35 000 tuotetta ja 30 000 tuotteen toimitusmyyntivalikoima.
Lähes 3000 neliömetrin noutomyymälästämme löydät helposti kaikki raskaat rakennustarvikkeet. Yhteistyökumppanit tarjoavat myös suunnittelu-, kuljetus- ja asennuspalveluita.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat:

www.kodinterra.fi/fi/terra

Multasormi

Multasormi

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Puutarhakaupan erikoismyymälä, joka tarjoaa kaiken pihan ja puutarhan perustamiseen, hoitoon ja kunnossapitoon.

www.multasormi.fi

Hyvinkää

Peltokuumolantie 4, puh. 010 76 83260

Mäntsälä

Perkkiönpellontie 1, puh. 010 76 83300

***
Puhelujen hinnat: 0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min,
1.1.2013 alkaen 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Perunkirjoitustoimisto

Perunkirjoitustoimisto

S-Etukortilla Bonuksen lisäksi alennus perunkirjoituspalkkiosta 35 € sekä testamentin laatimisesta 20%.

Täydellistä perunkirjoituspalvelua

Asiantuntijamme ovat toimittaneet perunkirjoituksia ja perinnönjakoja sekä laatineet testamentteja jo vuodesta 1978. Tarjoamme pitkän ammattitaitomme käyttöönne. Toimistomme hoitaa avioehtosopimukset, perunkirjoitukset, lahja- ja kauppakirjat, testamentit, ositussopimukset, perinnönjaot sekä perintöverosuunnittelun.

Lisätiedot: www.perunkirjoitustoimisto.fi

Prisma

Prisma

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Edullinen perhemarket

Perhemarket tarjoaa pysyvästi edulliseen hintaan laajat valikoimat tuotteita kaikkiin tarpeisiin: ruokaa, vaatteita, vapaa-ajan tuotteita ja sisustustarvikkeita. Prismat ovat tilavia ja pysäköintipaikat on mitoitettu autoilevaa perhettä ajatellen. Maksuton palautepuhelin 0800 9 6622.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.hok-elanto.fi/prisma


Puhelujen hinnat: palautepuhelin on maksuton

Prisma Kauppakassi

Prisma Kauppakassi

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Prisma – tervetuloa verkkokauppaan!

Saat kodinkoneet, viihde-elektroniikan, pelit, elokuvat ja kirjat helposti osoitteesta prisma.fi. Ilmaiset noudot Prismoista. Bonusta nyt myös oppikirjoista.

Klikkaa ostoksille >>

Radisson Blu Hotels

Radisson Blu Hotels

Omistajien edut Radisson Blu Hotelleissa Suomessa ovat entistäkin paremmat.

Kahdeksan hotelliamme sijaitsevat parhailla paikoilla, panostavat loisteliaaseen aamupalaan ja laadukkaisiin uniin Best Things in Life are Blu -lupauksemme mukaisesti. S-Etukortilla saat muun muassa aina netistä varatessasi -10 % huoneen hinnasta pois. Huomaathan, että etujen saamiseksi huonevaraukset on tehtävä suoraan meiltä, eli radissonblu.fi-verkkosivuilta tai myyntipalvelustamme puh. 020 1234 700 tai suoraan hotellista.


Lue lisää & varaa tästä 

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista, maksettaessa käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. HOK-Elannon ja S-ryhmän ravintoloiden ruokalistoilla on asiakasomistaja- hintaiset ateriat, asiakasomistajaviinit ja vaihtuvat asiakasomistajaedut.

Kattavasti

Pääkaupunkiseudun toistasataa ravintolaa ja kahvilaa tarjoavat runsaasti valinnanvaraa – etsitpä sitten viihtyisää illanviettopaikkaa, hyvää ruokaa, mukavaa kahvilaa, puitteita juhlillesi tai villiä biletystä. HOK-Elannon ravintoloiden lisätiedot, edut ja tapahtumat:

www.raflaamo.fi

Myyntipalvelu Puh. 020 1234 800, puhelujen hinnat
www.kattaakaupungin.fi

S-Etukortti

S-Etukortti

S-Etukortilla Bonusta ja muita etuja S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden toimipaikoista.

S-Etukortti on merkki asiakasomistajuudestasi ja avain etuihin. Saat sen liittymällä osuuskaupan jäseneksi eli asiakasomistajaksi. S-Etukortti -tunnus myös kertoo sinulle liikkeet ja palvelut, joista voit saada Bonusta ja etuja.

S-Etukortilla voit kerryttää Bonusta ja nauttia asiakasomistajan tuote- ja palvelueduista. Korttiin on mahdollista liittää monipuolisia maksuominaisuuksia, jolloin se käy maksuvälineenä jopa ympäri maailmaa. Kun maksat ostoksesi S-Etukortillasi, voit saada myös 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän Suomen toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista.

Lue lisää: www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/s-etukortti

S-market

S-market

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista.

Tuoreus. Laatu. Oikea hinta.

S-market on nykyaikainen, monipuolinen ja edullinen ruokakauppa, jossa on helppo tehdä päivittäiset ostokset. Maksuton palautepuhelin 0800 9 0400.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.smarkethokelanto.fi

 

S-Pankki

S-Pankki

Asiakasomistajan oma pankki. Maksuttomat verkkopalvelut ja Visa-kortti.

Suomalainen kauppapankki

S-Pankin S-Tili on päivittäiseen ostamiseen tarkoitettu käyttötili, jolta voit nostaa käteistä S-ryhmän ruokakaupoissa ja tavarataloissa. S-Tilillä oleville varoille saat korkoa, joka lasketaan päiväsaldolle ja maksetaan tilille kerran vuodessa.

Voit tehdä S-Etukortistasi entistä monipuolisemman liittämällä siihen maksuttoman Visa-ominaisuuden, jolloin korttisi käy maksuvälineenä kotimaassa ja ulkomailla.

Lisäksi tuottoisat säästötilit, maksuttoman verkkopankin asiakasomistajille sekä tarvittaessa rahoitusta suurempiin hankintoihin.

www.s-pankki.fi

 

Sokos

Sokos

S-Etukortilla Bonusta kaikista ostoista. Lisäksi kuukausittain vaihtuvia tuote-etuja.

Muodin, kauneuden ja kodin tavaratalo

Sokoksen korkealaatuisista valikoimista löydät kotimaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä uusimmat trendit kauneuden, kodin ja viihteen maailmoista. Sokoksessa hyvä palvelu tarkoittaa monipuolista valikoimaa laadukkaita tuotteita, viihtyisää ostoympäristöä sekä asiantuntevaa henkilökuntaa.

Lisätiedot, edut ja tapahtumat: www.hok-elanto.fi/sokos

 

Sokos Hotels

Sokos Hotels

S-Etukortilla Bonusta kaikista yksityistalouden ostoista hotelleissa ja ravintoloissa, maksettaessa käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Vähintään 9 € edullisempi huonehinta/vrk normaalihintaisista hotelliyöpymisistä ja vapaa-ajan paketeista. Lisäksi erilaisia kampanjatarjouksia ja etuja.

Keskellä kaupunkia. Keskellä elämää.

Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.

Lue lisää asiakasomistajan eduista

Myyntipalvelu

puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20
puhelujen hinnat

www.sokoshotels.fi

Espoo

  • Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3

Helsinki

  • Sokos Hotel Albert, Albertinkatu 30
  • Sokos Hotel Aleksanteri, Albertinkatu 34
  • Sokos Hotel Helsinki, Kluuvikatu 8
  • Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3
  • Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4
  • Sokos Hotel Torni, Yrjönkatu 26
  • Sokos Hotel Vaakuna, Asema-aukio 2

Vantaa

  • Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8
  • Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2