Bonusta ja etuja myöntävät yhteistyökumppanit täydentävät S-ryhmän tarjoamaa. Partneritoiminnalla tuotetaan palveluita niille kysyntäalueille, jotka ovat asiakasomistajille tärkeitä ja joita S-ryhmän oma tarjonta ei kata.

HOK-Elannon asiakasomistajana S-Etukorttisi oikeuttaa S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden tarjoamiin lukuisiin etuihin yli 2000 toimipaikassa ympäri Suomea. S-Etukortilla kerrytät talouskohtaista Bonusta koko perheen ostoksista kaikissa S-ryhmän ja bonuspartnereiden toimipaikoissa.

Bonus tarkoittaa ostohyvitystä. Saat siis rahaa takaisin suhteessa kuukausittaisten ostoksiesi määrästä. Lue enemmän Bonuksesta >>

Saat S-Etukortin sekä muut asiakasomistajaedut liittymällä HOK-Elannon asiakasomistajaksi.

 

 

Bonusapteekit

S-Etukortti mukaan myös apteekkiin

S-Etukortilla Bonusta apteekkien itsehoitovalmisteista.

Pääkaupunkiseudulla palvelee 10 bonusapteekkia ja niiden lisäksi apteekkituotteiden 3 verkkokauppaa. 

Bonusta saa apteekkien laadukkaista ja turvallisista itsehoito- ja vapaakaupan valmisteista. Bonustuotteet tunnistaa apteekissa vihreästä hintaetiketistä. Lääkeostot eivät kerrytä Bonusta.

bonusapteekit.fi

Apteekkituotteiden verkkokauppa:

Helsinki

Apteekki Isokannel, Kauppakeskus Kaari, Kantelettarentie 1

puh. 09 477 8010, apteekkiisokannel.fi

 

Hietalahden Apteekki, Hietalahdenranta 5-7 

puh. 09 677 626, hietalahdenapteekki.fi

 

Itäkeskuksen Apteekki, Tallinnanaukio 4

puh. 010 320 1130, itakeskuksenapteekki.fi


 

Malmin apteekki, Kirkonkyläntie 3

puh. 09 565 6080, malminapteekki.fi

 

Pihlajamäen apteekki, Meripihkantie 3

puh. 09 387 6787 pihlajamaenapteekki.fi

 

Vantaa

Tikkurilan uusi apteekki, Talvikkitie 37

puh. 09 823 5040, tikkurilanuusiapteekki.fi

 

Lentoaseman sivuapteekki, terminaali T2, puh. 09 2709 0772

 

Kerava

Keravan 1. apteekki, Prisma, Kauppakaari 2

puh. 010321 1270 keravan1apteekki.fi

 

Savion sivuapteekki, Koivikontie 1, puh. 0103211277

Ahjon sivuapteekki, Kerananpolku 1, puh. 010 321 1278

EasyFit-liikuntakeskukset

S-Etukortilla Bonusta liikuntakeskuspalveluiden aloitus- ja kuukausimaksuista.

EasyFit on sekä naisille että miehille tarkoitettu liikuntakeskus, jonka palveluiden aloitus- ja kuukausimaksuista asiakasomistajat voivat saada Bonusta. EasyFit on uuteen teknologiaan toimintansa perustava kotimainen liikuntakeskusketju, jossa asiakkaat kuntoilevat oman henkilökohtaisen liikuntaprofiilinsa mukaisella ohjelmalla. EasyFit keskuksessa on tarjolla kuntosalipalvelun lisäksi ryhmäliikuntaa tauotta 30 minuutin välein koko aukioloajan; lisämausteena muutamia "live" tunteja/viikko.

Kuntosali on varusteltu laadukkailla Technogym-kuntosalilaitteilla, joissakin keskuksissa myös infrapunasauna. Palveluissa voi olla keskuskohtaisia eroja.

Palvelun avausmaksu on 29,90 euroa ja yhden keskuksen käyttöön oikeuttava kuukausimaksu 29,90 euroa. Kaikkien Suomen EasyFit-keskusten käyttö maksaa 39,90 euroa kuukaudessa. Keskuksissa ei edellytetä jäsenyyttä.

Kuukausittaiset  palvelumaksut kattavat kaikki EasyFit–keskuksen liikuntapalvelut. Bonuksen saaminen edellyttää palvelusopimuksen tekemistä EasyFitin verkkokaupassa sekä aloitus- että ensimmäisen palvelumaksun maksamista. Jäsennumero S-Etukortista rekisteröidään liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta. Asiakkuudesta tulee vahvistusviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Bonusta kerryttävän palvelumaksun voit maksaa joko kuukausittain (29,90/kk tai 39,90/kk) tai 12 kk kertaostona. Jos maksat 12 kk kerralla, Bonus tulee koko summasta kerralla.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut maksut kirjautuvat pääsääntöisesti saman kuukauden bonusostoiksi, myöhemmin maksetut seuraavalle kuukaudelle. Bonuksen saaminen edellyttää maksujen maksamista eräpäivään mennessä. Bonuksen saadakseen maksujen pitää olla maksettu eräpäivään mennessä. Työnantajan maksamilla Smartum-seteleillä tai –saldolla Bonusta ei myönnetä.

Jos sinulla jo on palvelusopimus, niin EasyFit-keskuksen verkkokaupassa olevan vihreän "Bonusta S-Etukortilla" –täpän kautta pääset Asiakasomistajan tunnistautumispalveluun, jossa jäsennumero rekisteröidään kerryttämään Bonusta EasyFit–liikuntakeskuksen kuukausittaisista palvelumaksuista.

Tee nyt palvelusopimus netissä ja hyödynnä Bonus kuntoilusta.

Helsinki

EasyFit Helsinki Club, Yliopistonkatu 8
www.easyfit.fi/helsinki-club

EasyFit Kalasatama, Sörnäisten Rantatie 33 D 4.krs
www.easyfit.fi/kalasatama

EasyFit Pasila, Original Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3
www.easyfit.fi/pasila

EasyFit Herttoniemi, Mekaanikonkatu 15
www.easyfit.fi/herttoniemi

EasyFit Lauttasaari, Vattuniemenkatu 23
www.easyfit.fi/lauttasaari

EasyFit Pitäjänmäki, Valimotie 13, A-talo
www.easyfit.fi/pitajanmaki

 

Vantaa

EasyFit Vantaa-Rekola, Laurintie 145
www.easyfit.fi/rekola

LadyLine-hyvinvointikeskukset

Kotimainen LadyLine on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskusketju. Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi.

Bonusta voit saada kuukausittaisista palvelumaksuista, jotka kattavat kaikki LadyLine-keskuksen hyvinvointipalvelut. Bonuksen saaminen edellyttää palvelusopimuksen tekemistä LadyLine-verkkokaupassa tai LadyLine-keskuksessa, jos keskuksella ei ole vielä verkkokauppaa. Liittyessäsi maksat sekä aloitus- että ensimmäisen palvelumaksun. Bonuksen saaminen edellyttää palvelumaksujen maksamista eräpäivään mennessä​. Jäsennumero S-Etukortista rekisteröidään verkkokaupassa liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta. LadyLine-keskuksessa liittyessäsi jäsennumero rekisteröidään LadyLine-järjestelmään. Bonusta kerryttävää palvelumaksu maksetaan kuukausittain. Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut maksut kirjautuvat pääsääntöisesti saman kuukauden bonusostoiksi, myöhemmin maksetut seuraavalle kuukaudelle. Työnantajan maksamilla Smartum-seteleillä tai –saldolla Bonusta ei myönnetä.

Jos sinulla jo on palvelusopimus, niin LadyLinen verkkokaupassa olevan "Olen olemassaoleva asiakas" -täpän kautta pääset Asiakasomistajan tunnistautumispalveluun, jossa jäsennumero rekisteröidään kerryttämään Bonusta LadyLine-hyvinvointikeskuksen kuukausittaisista palvelumaksuista.​

HOK-Elannon alueella Bonusta LadyLine Nihtisillasta.

Nihtisillantie 3, Espoo

http://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/espoo-nihtisilta/

Eckerö Line

Eckerö Line

Suomalainen Eckerö Line liikennöi m/s Finlandialla kahdesti päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähde päiväksi Tallinnaan, iloiselle kuuden tunnin miniristeilylle tai hotellimatkalle. Hyvät yhteydet myös Viroon, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan suuntaaville reittimatkustajille.

Eckerö Linen m/s Finlandia on Itämeren ainoa alus, joka myöntää matkoista ja laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille.

Lue lisää >>

Varaa matka 

www.eckeroline.fi

Elisa Saunalahti

Bonusta Elisa Saunalahti Mobiililaajakaista 4G –liittymistä. Supernopea netti, ilman käyttökattoa!

Bonusta Elisa Saunalahti Huoleton 4G –liittymistä. Rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Saadaksesi Bonusta näistä liittymistä, sinun pitää rekisteröidä jäsennumero joko netissä Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta tai Elisa myymälässä tai olla yhteydessä Saunalahden asiakaspalveluun 01019 0240 (mpm/pvm). Ma-Pe 8-19, La 10-16.30.

Bonusta on mahdollisuus kerryttää rekisteröitymisen jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta edellyttäen, että asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö on ilmoittanut Saunalahdelle oikean jäsen-/ asiointinumeron ja asiakasomistajajärjestelmässä on tarkistettu jäsen-/asiointinumero.

Bonusta kertyy edellyttäen, että koko lasku on maksettu viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä. Maksettu lasku näkyy viiveellä bonuslaskennassa, pääsääntöisesti maksetut maksut siirtyvät seuraavan kuukauden bonuslaskentaan. Bonukseen oikeuttavien ostojen määrä on tarkastettavissa pääsääntöisesti Saunalahden GSM-laskusta.

LähiTapiola

Kerrytä S-ryhmän Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista!

LähiTapiola palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa vakuuttamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme paikallisesti 20 alueyhtiössä ympäri Suomea. Oman alueyhtiösi ja sinua lähimmän toimipisteen tiedot löydät osoitteesta lahitapiola.fi.

Rekisteröi asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan

Bonus kertyy 1.6.2014 jälkeen maksetuista vakuutusmaksuista. Bonuksen kerryttämiseksi tulee S-ryhmän jäsenyys henkilökohtaisesti rekisteröidä LähiTapiolaan. Rekisteröinnin voi tehdä se henkilö, jonka nimi on vakuutuslaskussa.

Rekisteröinti onnisuu verkkopankkitunnuksien avulla osoitteessa lahitapiola.fi/bonus tai puhelimitse numerossa 0800-123222 (ma-pe klo 8-18). Jäsenyyden voi rekisteröidä myös LähiTapiolan toimistoilla.

Jos et vielä ole LähiTapiolan asiakas, pyydä meiltä yhteydenottoa osoitteessa lahitapiola.fi/bonus.

Saat myös Omaetua!

LähiTapiolan asiakasetuohjelma, Omaetu, palkitsee keskittämisestä. Etua kertyy sitä enemmän, mitä laajemmin talouden asioita on keskitetty LähiTapiolaan.

Tutustu etuohjelmaan osoitteessa lahitapiola.fi/omaetu

Oral Hammaslääkärit

S-Etukortilla Bonusta hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista.

Elämä hymyilee

Oral palvelee kaikissa hammashoitoon liittyvissä tarpeissa, perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon.

Lue lisää palveluista http://www.oral.fi/Hammashoito-ja-palvelut/


Ajanvaraus puh. 010 400 3400
lisätiedot ja puhelujen hinnat

Viikonloppujen puhelinpäivystys puh. 0600 97070
lisätiedot

www.oral.fi

Katso lähin toimipiste http://www.oral.fi/Toimipisteet/

Salon Klipsi

S-Etukortilla Bonusta kaikista palveluista ja tuotteista.

Tyylisi mukaista hiusmuotoilua

Tuttujen parturi-kampaamopalveluiden lisäksi kauneudenhoitoalan erikoistöitä kuten ripsien ja kulmien käsittelyitä, hiustenpidennyksiä, rakennekynsipalveluita sekä meikkauksia.

Klipsi palvelee Sokos-tavaratalojen, Emotion -kauneuskeskusten ja Prisma-keskusten yhteydessä.
S-Etukortti käy maksuvälineenä.

Nettiajanvaraus >>

www.salonklipsi.fi

Helsinki

Emotion Itäkeskus, Vanhanlinnantie 1 (Prismakeskus),
puh. (09) 753 0203

Sokos Hakaniemi, Siltasaarenkatu 6-10,
puh. 010 766 5680

Sokos Helsinki, Mannerheimintie 9,
– 1. krs Non-Stop hiusmuotoilua ilman ajanvarausta,
puh. 010 766 5264
– 5. krs Parturi-Kampaamo ajanvarauksella,
puh. 010 766 5323

Espoo

Emotion Entresse, Valakuja 10,
puh. 050 596 9019

Emotion Sello, Leppävaarankatu 3-9,
puh. 010 766 7036

Tapiola, Itätuulenkuja 10 (Vesiputoustalo),
puh. 050 597 0575

Hyvinkää

Emotion Hyvinkää, Torikatu 9 (Prismakeskus),
puh. 050 564 2442

Järvenpää

Emotion Järvenpää, Rantakatu 5 (Prismakeskus),
puh. (09) 872 0649

Kerava

Emotion Kerava, Kauppakaari 2 (Prismakeskus),
puh. 050 437 0727

Vantaa

Emotion Jumbo, Vantaanportinkatu 7,
puh. 050 383 7678

Emotion Tikkurila, Unikkotie 13,
puh. 050 383 4545

***
Puhelujen hinnat

Silmäasema

S-Etukortilla Bonusta optikon palveluista, silmälaseista, aurinkolaseista, piilolinsseistä ja tarvikkeista sekä verkkokaupan ostoksista. Bonusta ei saa Silmäaseman silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista, eikä Silmäsairaalan palveluista. Silmäasemalla on aina asiakasomistajille omia huippuetuja.

Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut saman katon alta.

Katso ajankohtaiset edut ja palvelut http://www.silmaasema.fi/

Katso lähin toimipiste http://www.silmaasema.fi/toimipisteet/hae-lahin-toimipiste/

Vantaan Energia

 

Valot päälle, Bonukset päälle

Tämän helpommaksi ei Bonuksen saaminen tule. Uusi Bonussähkö kerryttää bonusostojen määrää joka hetki ja ihan huomaamatta. Tee Bonussähkö-sopimus jo tänään!

Vantaan Energian Bonussähkö on ympäristöystävällistä vesisähköä ja sopii hyvin kaikkiin suomalaisiin koteihin ja joka elämäntilanteeseen. Pidämme Bonussähkön aina taatun edullisena. Sen vuoksi Bonussähkö on helppo ja huoleton sähkösopimus.

Muistathan ilmoittaa osuuskaupan jäsen-/asiointinumerosi tilauksen yhteydessä.

Lue lisää Bonussähköstä >>

Asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 829 0225 arkisin 8–20, lauantaisin 10–16

Puhelu maksaa normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaskun (pvm/mpm)

Viking Line

S-Etukortilla Bonusta erikoishintaisista risteilyistä, reittimatkoista sekä hotellipaketeista.

Matkoja joka lähtöön

Viking Line tarjoaa tuttujen Helsinki-Tukholma-risteilyjen lisäksi erilaisia risteilyvaihtoehtoja Helsingistä Tallinnaan sekä Turusta lähteviä Piknik- ja vuorokauden risteilyjä.

Tarjonnassa on mukana myös reittimatkoja Helsingistä Tukholmaan ja Tallinnaan, sekä Turusta Tukholmaan, unohtamatta erilaisia hotellipaketteja. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin matkavaihtoehto.

Bonusta ei kerry laivaostoista eikä laivalla ostetuista ruokailuista.

Lue lisää asiakasomistajan eduista >>

www.vikingline.fi

Helsinki
Katajanokan terminaali
Katajanokanlaituri 8
00160 Helsinki

Myyntipalvelu
Puh. 0600-41577 (1,75 €/vastattu puhelu+pvm/mpm)
booking@vikingline.com