13.3.2018
25 kommenttia

Tutustu työelämään ja tienaa - haku käynnissä!

Hämeenmaan Tutustu työelämään ja tienaa – kesäharjoitteluohjelmaan haku käynnissä!

  • Hämeenmaa tutustu ja tienaa

Hämeenmaa tarjoaa tänäkin kesänä mahdollisuuden tutustua kaupan, liikennemyymälöiden ja majoitus- ja ravitsemisalan työtehtäviin "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelun puitteissa.
Tutustu- ja tienaa ohjelma on liittojen välillä erikseen sovittu kesäharjoittelu-ohjelma.
 
Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne peruskoululaiset, kymppiluokkalaiset, ammattistarttilaiset, lukiolaiset sekä tämän kevään ylioppilaat, jotka eivät ole aikaisemmin olleet työssä kaupan tai majoitus- ja ravitsemisalalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja. Koulunsa päättänyt voi vielä koulun päättymiskesänä hakea Tutustu työelämään ja tienaa- harjoittelijaksi.
 
Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi. Viime kesänä harjoittelussa ollut voi hakea tänä kesänä uudelleen vain, jos on kyse eri alan ammatista. Esim. viime kesänä ravintolassa kesäharjoittelujakson suorittanut voi tänä kesänä hakea ja ottaa vastaan harjoittelupaikan ABC:ltä tai kaupasta, mutta ei ravintolasta.
 
Kaksi viikkoa / 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde sijoitetaan 1.6.–31.8.2018 väliselle ajalle. Työvuorot sijoitetaan maanantai-perjantai ajanjakson päivävuoroihin. Työvuorot alkavat aikaisintaan klo 08.00 ja ne päättyvät viimeistään klo 18.00. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia.
 
Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman suorittamisesta maksetaan harjoittelijalle kertakaikkisena palkkana 360 euroa, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.
 
Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta:
- intoa ja aitoa halua ja fiilistä työskennellä asiakaspalvelutehtävässä
- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
- halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä
 
Lisätiedot ja hakeminen:
Voit hakea Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijaksi Osuuskauppa Hämeenmaalle tulostamalla hakulomakkeen tämän sivun alaosasta kohdasta liitetiedostot. Hakuaika 30.4.2018 saakka.
 
Toimita hakulomake suoraan siihen toimipaikkaan, johon haet. Voit toimittaa hakulomakkeen myös useaan toimipaikkaan. Tutustu Hämeenmaan toimipaikkaverkostoon osoitteessa www.hameenmaa.fi/toimipaikat
 
Suurista hakijamääristä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikille hakijoille. Toimipaikan esimies kutsuu haastatteluun osan hakijoista ja on heihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Kodin Terra
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kodin Terra toimipaikkoja:
Automaa
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Automaa toimipaikkoja:
Nelipyörä
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Nelipyörä toimipaikkoja:
Vesijärven Auto
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Vesijärven Auto toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...