7.2.2020

Svenni täydentää Hämeenlinnan lounastarjontaa

Svenni eatery on Hämeenlinnan keskustaravintoloiden uusi tulokas, joka avaa ovensa Raatihuoneenkatu 10:ssä ensi maanantaina 10.2. klo 11.

Svenni eatery aloittaa toimintansa lounasravintolana. Svenni kunnioittaa perinteitä, mutta tuo trendikkään tuulahduksen kaupungin ravintolatarjontaan. Noutopöytälounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11–15.

– Lounaalla panostamme raikkaaseen ja maistuvaan sekä runsaaseen salaattipöytään. Myös pääruoka maistuu varmasti kaikille – rapeita leipiä unohtamatta, ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen Osuuskauppa Hämeenmaalta kertoo.

Monipuolisen salaattipöydän lisäksi noutopöytälounaaseen kuuluu yksi päivittäin vaihtuva pääruoka.

– Pääruoaksi voi koota myös mieleisensä salaatin, ja pystymme vastaamaan muutoinkin monipuolisesti erityisruokavalioihin, Kainulainen vakuuttaa.

Uuden ravintolan italialaisvivahteiselta à la carte -listalta pääsee tilaamaan myöhemmin keväällä. Lista-annokset ovat tilattavissa perjantaisin ja lauantaisin.

– Svenni alkaa toimia myös tilausravintolana, jolloin iltaa pääsee viettämään ennalta varattaessa haluamassaan porukassa ja jatkaa iltaa vaikkapa Amarillon yössä, mainitsee Kainulainen.

Kodikkaan, mutta yllätyksellisen kellariravintolan nimi juontaa juurensa vanhasta linnan ammattinimikkeestä. Hämeen linnan historiassa svenniksi kutsuttiin nuorta oppipoikaa, joka toimi muun muassa voudin apuna varusväessä.


 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikkoja: