19.6.2019

Sinulle läheltä! Hauhon Järvituotteelta aina tuoretta kalaa.

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii tiiviisti yhteistyössä paikallisten tuottajien ja tavarantoimittajien kanssa. Yhteistyö luo vakautta ja varmuutta pienyritysten toimintaan esimerkiksi varmistamalla reilut tuottajahinnat.

Yhtenä esimerkkinä alueemme lähituottajista ovat paikallisten järviemme kalastajat. Meillä on jo yli 200 paikallista tavarantoimittajaa ja tuottajaa kumppaninamme. Haluamme lisätä lähituottajiemme arvostusta esittelemällä heidät teille sarjalla videoita. Nyt on valmistunut järvellä jo pienestä pitäen liikkuneen hauholaisen Konsta Kankaalan tarina.

Hauhon Järvituotteen Konsta Kankaala viettää päivänsä vesillä. Järvellä pienestä pitäen kulkenut yrittäjä teki harrastuksestaan ammatin kuusi vuotta sitten. Hauhon Järvituotteen laatu syntyy tuoreudesta, puhtaista raaka-aineista, ekologisesta kestävyydestä ja ammattitaitoisesta käsittelystä. Valitsemalla paikallisen tuotteen saat lautasellesi aina tuoretta kalaa ja tiedät, mistä se on tullut ja kuka sen on pyytänyt.


"Tuotteen laatu syntyy tuoreudesta, puhtaista raaka-aineista, ekologisesta kestävyydestä ja ammattitaitoisesta käsittelystä. Valitsemalla paikallisen tuotteen saat lautasellesi aina tuoretta kalaa ja tiedät, mistä se on tullut ja kuka sen on pyytänyt" kertoo Konsta Kankaala.