31.3.2016
6 kommenttia

Kannustajat-ohjelmassa pallo on Hämeenmaan omistajilla

Huhtikuussa käynnistyvälle Kannustajat-kierrokselle on valittu kaksitoista seuraa, joiden joukossa on jalkapallo-, pesäpallo- sekä yleisurheiluseuroja Kanta- ja Päijät-Hämeestä. Kannustajissa osuuskaupan omistajat pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan Hämeenmaan sponsorointitoimintaan.

Näin liitytään Kannustajaksi:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle.

2. Voit kirjautua S-pankin verkkotunnuksilla tai S-tunnuksella. Jos sinulla ei vielä ole S-tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi S-tunnus. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

3. Siirry Omalla S-kanavalla Omistajan palveluihin Bonustiedot: Kirjaudu sisään.

4. Valitse OSALLISTU JA VAIKUTA

5. Valitse LIITY KANNUSTAJAKSI

6. Valitse tuettava seura ja klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta.

Äänestysaika on 1.4.-30.4.2016.
Huom! Äänestää voi vain S-kanavalla.
Huom! Vain talouden pääjäsen voi äänestää.  

Kunkin omistajatalouden pääjäsen voi käydä huhtikuun 2016 aikana omalla S-kanavalla kannustamassa eli antamassa äänensä yhdelle ohjelmassa mukana olevalle toimijalle. Äänestysajan päätyttyä Hämeenmaa jakaa 25 000 euron potin seurojen keräämien kannustajien suhteessa.

Kevään 2016 kierroksella mukana on kaksitoista jalkapallo-, pesäpallo- sekä yleisurheiluseuraa Kanta- ja Päijät-Hämeestä. -  Joukkueet valittiin mukaan hakemusten perusteella. Hyviä hakemuksia tuli runsaasti, asiakkuusjohtaja Henri Häikiö Hämeenmaalta kertoo.

Kannustajissa mukana ovat seuraavat seurat: Lahden mailaveikot, Tervakosken pato, Riihimäen palloseura, Forssan jalkapalloklubi, Lahden ahkera, Hämeenlinnan Tarmo, Hämeenlinnan jalkapalloseura, Heinolan palloilijat -47, Janakkalan Jana, Lammin Luja, FC Kuusysi ja FC Reipas.

- Tuki seuroille jaetaan suhteessa annettuihin ääniin, joten yksikin ääni vaikuttaa. Tästä syystä seurojen kannattaa aktivoida mahdollisimman moni vanhempi, isovanhempi, kummi, naapuri ja serkku äänestämään, Henri Häikiö muistuttaa.

Tasapuolisuuden nimissä jokainen seura saa tukea vähintään 500 euroa ja enimmillään 4000 euroa. Tällä tavoin taataan jokaiselle mukana olevalle seuralle mahdollisuus saada tukea. Tuki maksetaan seurojen tileille toukokuun aikana. 

Lisätiedot
Osuuskauppa Hämeenmaa
Asiakkuusjohtaja
Henri Häikiö
050 359 6789