9.12.2019

Hämeenmaan kesätyöhaku on auki!

Kesätyöpaikkojamme voi hakea 29.2. saakka.

On jälleen aika suunnata katseet kohti seuraavaa kesää: Hämeenmaan kesätyöpaikat ovat tulleet hakuun! Edellytämme hakijoilta 17 vuoden ikää, mutta avaamme myöhemmin myös tätä nuoremmille kesätyötä vaille oleville oman haun. Kesätyöpaikkoja on tarjolla noin tuhannelle asiakaspalveluhenkiselle nuorelle eri toimialoillamme ja toimipaikoissamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä. 

Kokeilimme keväällä 2019 ensimmäisen kerran videohaastatteluja kesätyöntekijöitä rekrytoitaessa. Kokeilu onnistui hienosti, joten videohaastattelut saavat jatkoa. Käytännössä homma menee niin, että osa sähköisen hakulomakkeen täyttäneistä hakijoista saa kutsulinkin videohaastatteluun ja parhaassa tapauksessa vielä jatkohaastatteluun.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota nuorille tekijöille myönteisiä työkokemuksia. Olemme myös tulevana kesänä yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan yhteistyökumppaneista. Kymmenvuotisjuhlakauttaan viettävän kampanjan teemoiksi on nostettu nuoren henkilökohtaisen kehityksen tukeminen ja monimuotoisuuden vaaliminen työpaikalla.

Katso tarkemmat tiedot ja täytä hakemus TÄÄLTÄ