11.6.2019

Hämeenmaalta 60 000 € lasten ja nuorten toimintaan

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa vuonna 2019 Kannustajat-tukea 60 000 euroa. Ohjelmaan oli mahdollisuus hakea mukaan rekisteröidyillä liikuntaseuroilla, harrastusyhdistyksillä, kulttuuritoimijoilla ja paikallisilla avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöillä, joiden toiminta painottuu lapsille ja nuorille.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 542 3811

Huhtikuun lopussa päättyneen alkukarsinnan jälkeen 60 000 euron potti jaetaan seurojen keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen toimija saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3000 euroa tukea.

Nyt käynnistyvässä äänestysvaiheessa, toukokuun aikana, osuuskaupan asiakasomistajat päättävät Kannustajat-tuen jaosta. Asiakasomistajilla on tällöin mahdollisuus antaa äänensä yhdelle mukana olevalle toimijalle sähköpostilinkin kautta verkkoäänestyksellä.

- Saimme Kannustajat-ohjelmaan runsaasti hakemuksia, yhteensä 138 kpl. Karsintavaihe ja valintojen tekeminen hyvin oli haasteellista. Alueellamme on paljon upeita tahoja, jotka tekevät erinomaista työtä lasten ja nuorten eteen, toteaa asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä Hämeenmaalta. Hakijoiden joukosta äänestykseen valittiin seuraavat 40 toimijaa: