10.7.2018

Coppa eatery aukeaa Aleksilla syksyllä

Osuuskauppa Hämeenmaa avaa Lahdessa syys-lokakuun vaihteessa Aleksanterinkatu 16:een uuden uniikin ravintolan. Coppa eatery on yli satapaikkainen hiiligrilliravintola, joka tuntuu ja maistuu pintaa syvemmällä.

Hämeenmaan uusi ruokaravintola tarjoaa helposti lähestyttävää ruokaa tutuista raaka-aineista. Annokset ovat reiluja ja valmistustavat maistuvia. Jokaisessa annoksessa on tuore elementti tuomassa raikkautta grillattuun ruokaan.

– Palvelu Coppassa on välitöntä ja pilke silmäkulmassa toteutettua. Etsimmekin ammattitaitoista henkilökuntaa toteuttamaan tätä kanssamme. Ravintolassamme tulevat nauttimaan niin isommat kuin pikkuasiakkaatkin. Hämeenmaan pub- ja á la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen kertoo.

Ravintolan ydin on lämpöä huokuva keittiö. Ruokalistalla on hiiligrillattuja pääruokia, pizzoja, salaatteja ja jälkiruokia.

- Kaikista annoksista löytyy jotakin rapeaa ja maistuvaa. Coppa edustaa fine casual –tyyliä, siellä syödään hyvin ja rennolla fiiliksellä, kuvailee Kainulainen.

- Tunteella ja ammattitaidolla luodaan lahtelaisille oma Coppa. Meillä on hauskaa töissä ja varo, sillä se tulee tarttumaan myös asiakkaisiin, kommentoi ravintolapäällikkö Johanna Kakko.

Ravintolan sisustuksen suunnittelee Marika Aro.

Lisätiedot:

Minna Kainulainen, Osuuskauppa Hämeenmaa, pub- ja á la carte –ravintoloiden ryhmäpäällikkö, 050 436 3773

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikkoja: