22.5.2019

ABC-asemilla nautit Espresso Housen ja Coffee Housen baristatason kahvista


ABC kokeilee uudenlaista kahvilayhteistyötä tuomalla Espresso Housen ja Coffee Housen itsepalvelukahvilat valikoiduille asemille.

Suomalaiset ovat tunnetusti maailman eniten kahvia juova kansa. Kahvilaketjut, kuten Espresso House ja Coffee House kasvavat vauhdilla ja nyt niiden huippukahveja saa myös ABC-asemilta. Alkuvaiheessa on mukana viisi asemaa ja kokeilun perusteella päätetään laajentamisesta.

- Valikoiduille ABC-asemille toteutetaan itsepalvelupiste, jossa asiakas voi tilata itselleen Espresso Housen tai Coffee Housen baristatason latten, cappuccinon tai muun erikoiskahvin laajasta valikoimasta. ABC on mukana lähes jokaisen suomalaisen arjessa ja haluamme nyt testata onko Suomessa tarpeeksi kysyntää laadukkaille erikoiskahveille, joita molemmat vahvat kahvilabrändit edustavat, sanoo kehityspäällikkö Tero Hänninen ABC-ketjuohjauksesta.

Vastaavanlaisia näyttäviä kahvilaketjun itsepalvelupisteitä ei ole Suomessa aiemmin nähty eikä ruotsalainen Espresso House ole toteuttanut vastaavia myöskään muissa Pohjoismaissa.

- Itsepalvelupisteen kahvituotteiden laatu on kehitetty suosittujen kahviloiden erikoisosaamisella ja voimme nyt taata baristatason erikoiskahvit asiakkaillemme, iloitsee Hänninen.

Alkuvaiheessa Espresso Housen itsepalvelupiste löytyy ABC Heinolan, ABC Tiiriön ja ABC Renkomäen asemilta. Coffee Housen piste taas löytyy ABC Riihimäeltä ja ABC Forssasta.

 

Lisätietoja:

Tero Hänninen, kehityspäällikkö, 040 673 4393, tero.hanninen@sok.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja: