Vaakuna Hämeenlinna kokous ja juhla

Possentie 7, 13200 Hämeenlinna Puhelin
Toimipaikka palvelee ajanvarauksella
Soita 020 1234 654
(0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
... tai lähetä sähköpostia
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Monipuolisissa kokoustiloissamme voit inspiroitua ja innostua!

Tänä päivänä meille on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lähdimme ajatuksesta uudistaessamme toisen kerroksen kokoustiloja vihreydestä ja hyvinvoinnista.
Kokoustilojemme aulassa on runsaasti upeita kasveja ja vihreys jatkuu myös osassa kokoustilojamme. Vihreys vastaa tarpeeseemme oleskella luonnossa ja me haluamme tänä päivänä kokea yhteyttä luontoon. Tämä todistetusti vaikuttaa stressitasoihimme ja vireyteemme positiivisesti. Vihreyden on myös tutkittu vähentävän mielipahaa ja negatiivisia tunnetiloja. Viherkasvien on myös todettu puhdistavan ilmaa ja paremman ilmanlaadun on todettu suoraan vaikuttavan meidän vireyteen ja aivojemme toimintaan.

Olemme halunneet kokoustiloissamme ajatella erityisesti sitä, kuinka tärkeää on onnistunut kokous. Sinun tarpeesi ovat meidän lähtökohta ja, kun te saavutatte päivälle asettamanne tavoitteen, niin me olemme onnellisia.

Keittiömestarimme on suunnitellut monipuolista, henkisesti ja fyysisesti ravitsevaa ruokaa. Kun kehomme on mukavasti balansissa, niin ajatus kulkee ja syntyy tehokkaita kokouksia. Hotellissamme on 8 toimivaa, erilaista ja valoisaa kokoustilaa jopa 120 hengen ryhmille.

Kokoustilat on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Sijaintimme takaa loistavat liikenneyhteydet, lenkkeilymaastot Vanajaveden rannalla ja kaupungin keskustan kulttuuritarjonnan. Viihtyisässä ravintola Le Blasonissa voit nauttia herkullisesta ruoasta, rennosta tunnelmasta ja huolenpidostamme.

Tämän lisäksi ympäristömme luo upean mahdollisuuden erilaiseen liikkumiseen ja rauhoittumiseen. Lajivalikoimissa mm. lumikenkäretkeä, Amazing Race Jr., Fatbike-safari ja monia muita lajeja. Autamme mielellämme oheisohjelman hankinnassa.

JUHLAT
Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­nas­sa vie­tät mitä upeim­mat juh­lat. Asian­tun­te­va juh­la­pal­ve­lum­me aut­taa kai­kis­sa juh­lien yk­si­tyis­koh­tien jär­jes­tä­mi­ses­sä.

Vaa­ku­nas­sa pi­däm­me hyvää huol­ta asiak­kais­tam­me, uu­dis­tum­me ja ke­hi­täm­me pal­ve­lu­jam­me jat­ku­vas­ti. Meil­lä on­nis­tu­vat juh­lat aina kah­den hen­gen il­lal­li­ses­ta yli 300 hen­gen ta­pah­tu­miin. Ho­tel­lim­me eri­lai­sis­sa ti­lois­sa on­nis­tu­vat niin per­he­juh­lat, vuo­si­juh­lat, yri­tys­juh­lat, hen­ki­lös­tö­ti­lai­suu­det ja pik­ku­jou­lut.

On­nis­tu­mi­sen yti­men muo­dos­ta­vat am­mat­ti­tai­toi­nen ja pal­ve­lu­hen­ki­nen hen­ki­lökunta, joka tekee työ­tään suu­rel­la sy­dä­mel­lä.
Me haluamme järjestää onnellisia juhlia!

Ota roh­keas­ti yh­teyt­tä myyn­ti­pal­ve­luum­me, olem­me suu­rek­si avuk­si jo al­ku­met­reis­tä al­kaen: sales.hameenmaa@sok.fi tai puh. 020 1234 654

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Tornisauna & kabinetti
 
Luova huone Renki
 
Linnanneito
 
Ritari
 
Holvi
 
Jaarli
 
Herttua
 
Vaakunasali