Mukana kanta- ja päijäthämäläisten arjessa

Osuuskauppa Hämeenmaa tekee yhteistyötä monenlaisten urheilu-, kulttuuri- ja yhteiskuntavastuutoimijoiden kanssa Kanta- ja Päijät-Hämeessä – haluammehan olla mukana omistajiemme arjessa.

Yhteistyömme paikallisten toimijoiden kanssa näkyy omistajillemme myös rahallisina etuina, vaikkapa edullisempina tapahtumalippuina!
 
Kannustajat-ohjelmalla tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan
Haluamme olla mukana tekemässä hyvää ja tukea alueemme lasten ja nuorten harrastustoimintaa niin liikunnan ja kulttuurin saralla kuin muillakin harrastustoiminnan alueilla. Tuen jaamme Kannustajat-ohjelmamme kautta. Ohjelma järjestetään kerran vuodessa, alkuvuodesta. Viime vuosina ohjelman kautta on jaettu vuosittain tukea yhteensä 60 000 euroa – kaikki tämä paikallisille toimijoille, jotka tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten harrastusten parissa.
 
Sponsorointimme kulttuurin ja yhteiskuntavastuun saralla
Kanta- ja päijäthämäläiset kulttuuri- ja yhteiskuntavastuutoimijat voivat hakea osuuskaupalta sponsorointia vapaamuotoisella hakemuksella. Pyydämme lähettämään sen osoitteeseen sponsorointi.hameenmaa@sok.fi. Käsittelemme hakemukset noin kahden kuukauden välein.