Kannustajat

Kannustajat-äänestys lähestyy - tutustu toimijoihin

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa Kannustajat-ohjelmansa kautta 60 000 euroa tukea Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Kannustajiin voivat hakea mukaan lasten ja nuorten toimintaan painottuvat, rekisteröidyt liikuntaseurat (ei liigataso), harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt. Hämeenmaan asiakasomistajat pääsevät vaikuttamaan siihen, kenelle tukipotti 60 000€ jaetaan.

Tässä voit tutustua mukaan valittuihin toimijoihin:

Heinolan alue:

Heinolan Voimisteluseura – Kannustava seura tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia ryhmiä sekä voimistelussa että cheerleadingissä.

Salibandy Heinola – Päijät-Hämeen toiseksi suurin salibandyseura, joka tarjoaa kosketuksen säbään jo 4-vuotiaasta eteenpäin. Pelaajapolut vievät lähes kaikkiin salibandyliiton alaisiin sarjoihin.

Union Plaani – Järjestää jalkapalloa aktiivisesti ympäri vuoden junioreista aikuisiin. Toimintaa ohjaa intohimo jalkapalloa kohtaan sekä positiivinen asenne.

Heinolan Palloilijat -47 – Yli 70-vuotias jalkapalloseura keskittyy nuorten kilpailu – ja harrastetoimintaan. Tavoitteena on olla kaikkien nuorten tavoitettavissa.

Lahden seutu:

Lahden Ratsastajat – Yksi maamme vanhimmista ratsastusseuroista vaalii pitkiä perinteitä ja toimii tallilla teemalla "yhdessä eteenpäin". Lasten ja nuorten toiminta tallilla ei ole pelkkää ratsastusta, vaan ystävien tapaamista ja kannustamista.

Lahti Basketball Juniorit – Juniori – ja harrastekoripalloseura järjestää toimintaa 2-vuotiaista aikuisiin asti. Mukaan sopivat niin tytöt, pojat, naiset kuin miehetkin.

Super Teatteri – Lastenteatteri tutustuttaa lapset laaja-alaisesti teatterin maailmaan lastennäytelmien sekä teatterikerhotoiminnan kautta.

JuniorPelicans – Jääkiekkoa oman taitotason ja halun mukaan 4-20-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Päijät-Hämeen Salibandyseura – Salibandya yhteisöllisesti lapsille ja nuorille, perinteiden ohella e-urheilua sekä säbä-uintia.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys – Erilaisia toimintoja lapsiperheille hyvinvointia edistäen.

Padasjoen 4H-yhdistys – Aktiivista harrastus- ja kerhotoimintaa lapsille ja nuorille Padasjoella jo 80 vuotta.

Nastolan Nopsa – Jalkapallon saloja sekä taitojen hiontaa junioreille.

Partiolippukunta Hollolan Hirvenhiihtäjät – Aktiivista partiotoimintaa 7-22-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä perhepartiolaisille.

Hollolan Voimistelu – Matalan kynnyksen harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, perheille ja aikuisille Hollolassa.

Orimattilan Jymy – Yleisseura, joka järjestää Kesäliikuntaa Orimattilassa 2020-tapahtuman.

MLL Orimattila – Järjestää toimintaa keskustassa ja sivukylillä. Kesällä 2020 luvassa osallistavaa, yhteisöllistä ja virikkeellistä toimintaa.

Myrskylän Myrsky – Pian 100-vuotias pienen paikkakunnan urheiluseura toimii talkootyönä lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

FC Reipas – Laadukasta jalkapallon harrastustoimintaa jokaisen lapsen ja nuoren omalla huipulla.

FC Kuusysi – Vastuullisesti kehittyvä sekä maineikas jalkapalloyhteisö, joka toimii kasvattajaseurana niin tytöille kuin pojille. Pelaajapolut yltävät aina naisten ja miesten edustusjoukkueisiin asti.

Hämeenlinnan alue:

Partiolippukunta Parolan Eräveikot – Mielekästä partiotoimintaa eri-ikäisistä lapsista aina aikuisiin asti Hattulan kunnassa.

HPK Juniorijääkiekko – HPK haluaa palauttaa nuorille 1900-luvun lapsien pihapeleissä kokeman liikkumisen, leikkimisen ja onnistumisen riemun sekä muistuttaa kadonneen tunteen myös tämän päivän vanhemmille.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura – Matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa lapsille ja nuorille oman motivaation ja tahtotilan mukaisesti.

Lasten Liikunnan Tuki – Perustehtävinä hämeenlinnalaisten lasten ja nuorten liikuttaminen sekä nuorten koulutuksen ja työllistymisen tukeminen.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistys – 100 vuotta täyttävä yhdistys toimii laajana vapaaehtoistyönä, vertaisryhminä, tapahtumina ja tukena pikkulapsiperheille.

Kalvolan Keihäs – Salibandya, suunnistusta ja taekwondoa lapsille, nuorille ja aikuisille harrastajille.

Lammin Veto – Jalkapalloa naurun, ponnistelujen, onnistumisten, pettymyksien sekä joukkuevoiman kautta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Salibandy Club Urbans – Janakkalan salibandyn erikoisseura tarjoaa liikunnan kipinää aivan pienistä lapsista alkaen.

Hämeenlinnan Uimaseura – Voittoa tavoittelematon uintiurheilun erikoisseura järjestää niin uimaopetusta, harrastustoimintaa kuin kilpauinnin valmennusryhmiäkin.

Forssan alue:

Tammelan Ryske – Urheiluseura tarjoaa jäsenilleen terveitä ja liikunnallisia vapaa-ajan harrastuksia monipuolisten eri lajien parissa.

Jokioisten Koetus – Pesäpallon erikoisseura liikuttaa lapsia rakkaudesta lajiin, opettaa pesäpalloa sekä kasvattaa kohti aikuisuutta.

Feeniks Basket – Koripallojunioriseura liikuttaa yli 280 nuorta tehokkaasti ja kehittyvästi.

Forssan Pieni Teatteri – Lasten ja nuorten teatteri tuottaa kulttuuria sekä tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta.

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat – Aktiivinen partiolippukunta järjestää laadukasta partio-ohjelman mukaista toimintaa 7-21-vuotiaille nuorille läpi vuoden monipuolisen tekemisen kautta.


Riihimäen alue:

Musiikkiluokkien Tuki – Aktiivinen ja innokas paikallinen yhdistys, jonka tavoitteena on tukea lasten musiikin opiskelua koulussa sekä edistää koulun ja kodin välistä yhteistyötä.

Kiekko-Nikkarit – Jääkiekon erikoisseura tarjoaa Riihimäen ja lähiseudun kaikille jääkiekosta kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa oman taitotason ja motivaation mukaan.

Hausjärven Urheilijat – Monipuolista toimintaa lasten ja nuorten harrasteliikunnan, yleisurheilun, hiihdon ja aikuisten kuntoliikunnan parissa.

Lopen Pelastakaa Lapset – Tekee työtä lasta arvostavan, lasta huomioivan, lasta kuulevan, lapsilta oppivan, lapsille toivoa antavan sekä lapsille mahdollisuuksia antavan maailman puolesta.

RSS Panthers – Aktiivinen salibandyyn erikoistunut kantahämäläinen urheiluseura liikuttaa aktiivisesti monia junioreita lajin parissa.

Järvelän Jäppärä – Vapaaehtoistoimintaan perustuva seura tarjoaa lapsille harrastuksen salibandyn ja jalkapallon parissa.

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta – Tarjoaa liikuntaelämyksiä kaikille vauvoista senioreihin voimisteluliikunnan merkeissä.


Äänestyskutsu lähetetään maaliskuun aikana sähköpostitse kaikille Hämeenmaan asiakasomistajille,  jotka ovat lisänneet asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteen.


Lisätiedot:  Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 542 3811