28.11.2016

Polttarit Sokos Hotellissa muistetaan

Voimassa: Toistaiseksi

Vietä hauskat, lämpimät, vauhdikkaat tai hemmottelevat polttarit! Saunassa, sviitissä, seikkaillen. Sokos Hotellien polttari-ideat helpottavat kaasoa ja bestmania ikimuistoisen ohjelman järjestämisessä juhlan sankarille.

  • Sokos HOtels, polttarit, polttarit hotellissa, polttarit saunassa

    Polttarit hotellissa

Polttarit käynnistyvät tyylillä hotellin saunallisessa sviitissä. Hulppeassa huoneessa on mukavasti tilaa koko polttariseurueelle juhlajuomien ja pikkunaposteltavien nauttimiseen. Morsiussauna tai löylyt äijäporukan kesken kruunaavat polttari-illan. Varaa sviittiin mieleisenne tarjoilut ja ota oma musiikkilista mukaan. Yksi isoimmista sviiteistämme löytyy Helsingin Original Sokos Hotel Presidentistä. Iso huoneisto saunalla ja keskellä kaupunkia tarjoaa hyvät puitteet polttari-iltaan, joka jatkuu vaikka hotellin yökerhossa.

Teemapolttarit on hauska idea päivän sankarille, jolla on iso intohimo johonkin aiheeseen. Kiekkofanit juhlivat Original Sokos Hotel Pasilan Jokerit-sviittissä.

Kun varaat koko seurueelle huoneet hotellista, saatte enemmän yhteistä aikaa. Juhlan päähenkilö kaasoinen tai bestmaneineen yöpyy tietysti sviitissä. Yhteisen aamiaisen äärellä muistellaan illan seikkailuja ja annetaan viimeiset vinkit avioliittoon astuvalle.

 

Vauhtipolttareissa testataan kisakunto

Polttareissa on tapana testata morsiamen tai sulhasen uskallusta. Vauhtipolttareissa vain mielikuvitus on rajana. Värikuulasotaa, benji-hyppyjä, formulakisoja, ratsastusta tai melontaa. Vaikka ohjelma on lähes aina yllätys juhlakalulle, valitsevat polttarijärjestäjät sen yleensä päähenkilön kiinnostuksen mukaan. Vauhdikkaat polttarit pistävät koko porukan liikkeelle.

Viihdekeskus Flamingossa aktiviteetit hoituvat yhdessä paikassa. Tarjolla on niin vankilaseikkailua ja vesiliukumäkeä kuin golffia ja keilailuakin. Nämä polttarit vaativatkin pidemmän ajan, joten yö nukutaan Break Sokos Hotel Flamingossa.

 

Polttarit saunassa on suomalainen juttu

Ei polttareita ilman saunaa! Hotellin valmiiksi lämmitetyssä saunassa teet niin morsiustaikoja tyttöjen kesken kuin heität kunnolla löylyä miesporukalla. Morsiussauna on vanha suomalainen hääperinne, jossa morsian valmistellaan avioliittoon. Jauhojen, kuusenoksien ja nokkosenlehtien sijaan moderniin morsiussaunaan voi kuulua kasvonaamioita ja kuplajuomaa. Saunapolttareissa on helppo hemmotella morsianta, rekvisiitta järjestyy hotellisaunaan toiveidenne mukaan.

Sokos Hotelleilla on hulppeita saunatiloja ympäri Suomen, moni niistä Sauna from Finland -tunnuksella sertifioitu. Erikoisuutemme ovat näköalasaunat kaupunkien katoilla. Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa katselet kaupungin siluettia saunan terassilta, Original Sokos Hotel Helsingin kattosauna tarjoaa näköalat Senaatintorille, Original Sokos Hotel Ilveksen maisemasauna näkymät Mansen maisemiin. Original Sokos Hotel Royal Vaasan näköalasaunalla paitsi saunotaan myös uidaan kaupungin katolla. Nämä polttarit eivät hevillä unohdu!

Saunapolttarit voivat helposti olla myös ainoa ohjelmanumero, varsinkin jos saunaosastoon kuuluu uima-allas, kuten Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä, Tapiola Gardenissa Espossa ja Ilveksessä Tampereella. Varaa kunnolla  aikaa löylyttelyyn ja uintiin sekä saunaevästä ja vähän polttarirekvisiittaa.

 

Viihdepolttarit öiden kuninkaille ja kuningattarille

Illan tullen polttariseurue vaihtaa viihteelle. Original Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa ja Original Sokos Hotel Presidentin yökerho Pressassa meno on aina taattu, kun maan parhaat artistit ja bilebändit nousevat lavalle viikonloppu toisensa jälkeen. Näissä taloissa polttari-ilta hoituu helposti yhdessä paikassa; aloittakaa saunaosastolta tai sviitistä ja jatkakaa illallisen kautta viihteelle. Hotellihuoneet varataan tietysti kaikille!

 

Kylpyläpolttarit tarjoavat hemmottelua ja hyvää oloa

Hemmottelevat polttarit kylpylähotellissa rauhoittavat mielen ja antavat energiaa. Missä morsiussauna olisi parempi kuin kylpylässä?  Hyvän olon ohjelmaa ja kylpylähemmottelua tarjoavat Break Sokos Hotel Eden Oulussa ja Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla.

Tampereen Original Sokos Hotel Ilveksen sauna- ja Spa-osastolla voit tilata polttarien oheisohjelmaksi saunajoogaa ja Original Sokos Hotel Helsingissä EasyFitin kuntoiluohjelmia.

 

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels