24.4.2018

Parsaviikot Le Blasonissa

Voimassa: 23.4.2018 - 26.5.2018

Parsaa 23.4.–26.5.


ALKUUN

Valkoista parsaa ja hollandaisekastiketta L,G    10
Paul Mas, Vin de Pays d'Oc, france
Rypäleet / Druvor /Grapes: Chardonnay     44/7
 
Valkoista parsaa, paistettuja kampasimpukoita
ja appelsiini-pistaasivinaigretteä
L,G     13
La Cave de Vignerons de Pfaffenheim / AC Alsace
Rypäleet / Druvor /Grapes: Pinot Gris, Riesling     49/7.80
 
PÄÄRUOAKSI

Härän sisäfileepihvi, Pistouvoita, confit tomaatteja,
punaviinikastiketta ja paistettua vihreää parsaa
L,G    33
Paul Mas, Vin de Pays d'Oc, france
Rypäleet / Druvor /Grapes: Cabernet Sauvignon, Merlot    44/7
 
Kevyesti savustettua lohta, korvasienimuhennosta
ja keitettyä valkoista parsaa
L,G      25
La Cave de Vignerons de Pfaffenheim / AC Alsace
Rypäleet / Druvor /Grapes: Pinot Noir    49/7.80

Chablis Malandes
Domaine des Malandes, AC Chablis, France
Rypäleet / Druvor /Grapes: Chardonnay    69
 
JÄLKIRUOAKSI
 
Raparpericlafoutis, mansikkajäätelöä ja mansikkaa L     9
Tsantali, Lemnos, Greece
Rypäleet / Druvor /Grapes: Moscato    43/4,50

 

PARSAMENU    49
 
Valkoista parsaa, kampasimpukoita,
appelsiini-pistaasivinaigrettetteä L,G
 
Härän sisäfileepihvi, Pistouvoita, confit tomaatteja,
punaviinikastiketta ja paistettua vihreää parsaa L,G

Raparpericlafoutis, mansikkajäätelöä ja mansikkaa L

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: