15.4.2019

Huippuetu uudelle asiakasomistajalle!

Voimassa: 15.4.2019 - 31.5.2019

Liity nyt Hämeenmaan asiakasomistajaksi! Syitä hankkia S-Etukortti on Bonuksen lisäksi paljon: runsaasti rahanarvoisia etuja ja S-Pankin palvelut.Uudelle asiakasomistajalle liittymislahjaksi  50€ kerta-alennus ravintolaostosta!

Oletko jo asiakasomistaja? Suosittele liittymistä ystävällesi, saat 20€ kerta-alennuksen ravintolaostosta! Pyydä suosittelukuponki Hämeenmaan toimipaikan henkilökunnalta. Suosittele ystävällesi Hämeenmaan asiakasomistajuutta ja kerro eduista. Täytä suosittelukuponki yhdessä ystäväsi kanssa. Ystäväsi liittyessä, hän tuo kupongin mukanaan toimipaikkaan. Prismassa asiakasomistajaksi liittyvä saa alennuskortin liittymishetkellä mukaansa. Muussa toimipaikassa tai netissä liittyjä sekä suosittelija saavat alennuskortin ravintolaan noin kuukauden kuluessa postitettuna kotiin.

Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu on 100 €. Osuusmaksun voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Liittymisetu ei koske jäsenyyden irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä. Suosittelijan tulee olla Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistaja.

Kampanja-aika 15.4. - 31.5.2019.
• Suosittelijan tulee olla Hämeenmaan asiakasomistaja (oma jäsenyys)
• Liittymisedun saadakseen liittyjän tulee asua Osuuskauppa Hämeenmaan toimialueella.
• Liittymisetu ei koske jäsenyyden irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä, tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa.
• Asiakas ei myöskään ole oikeutettu etuun, jos hän on saanut Hämeenmaan liittymisedun aikaisemmin.
• Liittymisetu koskee kuitenkin sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Hämeenmaan jäseniksi.
• Henkilökuntaan kuuluvat voivat yksityishenkilöinä ja omalla ajallaan toimia suosittelijana.

LISÄTIETOJA: Hämeenmaan Omistajapalvelu, 03-8130 306 (ma-pe 8 -16)