13.6.2017

Parhaat Tampere-vinkit perheille

Tampere tarjoaa perheille paljon kivaa kesätekemistä huvipuistohurjastelusta Muumimuseoon.

Tampere tarjoaa perheille paljon kivaa kesätekemistä huvipuistohurjastelusta Muumimuseoon. 
 
Kaupunkiseikkailu jatkuu Sokos Hotelleissa lelujen ja pelien parissa sekä Onni Oravan ympäristöpassia täytellen. Original Sokos Hotel Ilveksen iso leikkihuone ja spa-osasto uima-altaineen ovat lasten mieleen. Suomen korkein asuinrakennus Solos Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa huikeat Tampere-maisemat ja Original Sokos Hotel Villassa perhe uinuu mummojen kutomien peittojen hellässä huomassa.
 
Särkänniemi tarjoaa hurjasti elämyksiä
 
Missä voit hurjastella Tornado-vuoristoradalla, linkoutua korkeuksiin pyörremyrskyn lailla, ajella karusellilla ja tutustua vanhanajan elämään Koiramäen kaupungissa? No Tampereen Särkänniemessä tietysti! Kesän uutuuslaite on Hype, korkein ja nopein laite, mitä Särkänniemessä on koskaan nähty. Elämyspuistossa seikkailet myös Angry Birds -maassa, Pelitorilla, Planetaariossa, Akvaariossa ja SuperParkissa – joten varatkaa Särkänniemi-visiittiin riittävästi aikaa.
 
SuperPark Särkänniemi on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Skeittaa, scoottaa, heitä ilmavoltti, hypi trampoliinilla, pelaa pallopelejä ja mutkittele polkuautoradalla. 
 
Muista myös näkötorni! Näsinneulassa kivutaan 168 metrin korkeuteen Tampereen maisemia katselemaan. Löydätkö maisemasta Tammerkosken tai jommankumman kaupungin korkeista Sokos Hotelleista?
 
Risteile saaripiknikille
 
Risteilyt kuuluvat kesään! Viikinsaari on kiva kesäkeidas hiekkarantoineen, leikkipaikkoineen ja pitsihuviloineen keskellä Tampereen kaupunkia. Saarelle risteilee sisävesialuksella 20 minuuttia, lähtöpaikkana Laukontori. Saaressa on grillausmahdollisuus, piknik-paikat ja kesäkioski. 
 
Ransu odottaa Pikku Kakkosen -puistossa
 
Koskipuistosta löytyy Tampereen tunnetuin leikkipuisto, jonka teemana ovat Pikku Kakkonen -ohjelmasta tutut suosikkihahmot. Puistossa on pikkukaupunki katuineen ja autoineen sekä isojen kaupunki, jossa lapset ajelevat junalla ja Ransun Puskii-laivalla. 
 
Isommat lapset seikkailevat köysiradalla ja kiipeilyverkoissa. Puiston metsäalueella on keinuja ja hiekkalaatikkoja eikä aikuisiakaan ole unohdettu: heille on varattu omia kuntoiluvälineitä.
 
Hei muumit!
 
Tampere-talossa avautuu 17.6.2017 maailman ainoa Muumimuseo. Lähtekää selvittämään, millainen oli Muumipapan nuoruus, missä muumien esi-isät asuivat ja mitä Hattivatit tekevät ukonilmalla? Kuinkas sitten kävikään -näyttelyn lisäksi Muumimuseossa tutustutaan Tove Janssoniin kuvittajana.
 
Sokos Hotelleissa
 
Kysy hotelleista omalle perheellesi sopivinta huonevaihtoehtoa. Iso sviitti ei lisää huimasti kustannuksia, mutta on lisäpalveluineen kiva majoitusvaihtoehto perheelle. Nuorisolle kannattaa varata oma nuorisohuone edulliseen hintaan, alkaen 59 e/huone/vrk.
 
Kaupunkijuna kuljettaa lomalaiset vaikka Särkänniemeen asti. Junan pysäkit löytyvät mm. Original Sokos Hotel Ilveksen sekä Solo Sokos Hotel Torni Tampereen pääsisäänkäyntien edestä. Junaliput: aikuiset 7 e ja lapset 5 e.
 
Voit varata Särkänniemen rannekkeet ja SuperPark Särkänniemen liput ennakkoon nettivarauksesi yhteydessä (www.sokoshotels.fi).
 
Tutustukaa Tampereeseen pyörän satulasta käsin. Sokos Hotellien pihasta löytyy polkupyöriä lainattaviksi. 
 
Kaikilla Tampereen Sokos Hotelleilla on Green Key -tunnus.
 
Original Sokos Hotel Ilveksessä lisäksi 22.6.-6.8.:
Kaupungin paras leikkihuone löytyy Ilveksen Ball Roomista. Suuri pomppulinna riemastuttaa lapsia!
 
Hotellin ravintola Frans & Mariessa lasten hampurilaisateria hintaan 9,90 e/kpl.
 
Ilveksen Ipana-klubi rannekkeella lapset saavat ravintolaruokailun yhteydessä limua veloituksetta.
 
Aamiaisella lapsille tarjoillaan myös jäätelöä sekä pannukakkuja ja hilloa.
 
Onni Orava vierailee hotellissa kesäaikaan päivittäin.
 
Hotellin spa-osastolla aamu- ja iltasauna uinteineen. Allasosastolla on lasten- ja aikuisten allas sekä poreallas. Uimaleluja lapsille. 
 
Original Sokos Hotel Villassa ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereella lisäksi:
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ravintola Grill it!:ssä lasten lempiherkut on koottu erilliselle lastenlistalle.
 
Lapsivieraille annetaan pieni tervetuliaislahja sekä leluja ja kirjoja lainattavissa. 
Ilmainen lastenkanava.
 
Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa lisäksi lasten leikkihuone ja Onni Oravan vierailuja.
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...