13.6.2017

Hauska perheloma Helsingissä

Älä unohda Vantaan ja Espoon perhekohteita!

  • perheloma, sokos hotels, helsinki, espoo, vantaa, flamingo, vesipuisto, linnanmäki, korkeasaari

Älä unohda Vantaan ja Espoon perhekohteita!

Linnanmäki ja Sea Life ovat Helsinki-loman ykköskohteet. Muista myös hauskat museot, jännät saariseikkailut, kaupungin jäätelökioskit ja kivat uimapaikat!

Huvipuistohurvittelun ja haikalojen lisäksi kannattaa Helsinki-matkalla piipahtaa Suomenlinnassa ja muilla kaupungin saarilla, käydä uimassa Altaalla, Stadionilla ja rannoilla sekä vierailla kiinnostavissa museoissa. 
 
Vantaa tarjoaa Pohjoismaiden parhaan viihdekeskuksen huvit ja Espoo lastenkulttuuria, luontoa ja hyviä ostosmahdollisuuksia. 
 
Sokos Hotellien lasten maskotti Onni Orava pitää huolen sitä, että perheen pienimmät viihtyvät varmasti hotellissa. Onni Oravan ikiomasta aamiaispöydästä löytyy mieluisaa syötävää lapsille ja useimmissa hotelleissa on iso leikkihuone. Eikä haittaa, jos iltasatukirja tai unipehmo jäi kotiin - niitä saa lainata hotellista. 
 
Onni Oravan ympäristöpassi on pidetty puuha, joka haastaa pohtimaan ympäristöasioita leikin voimin. Kun passi on täytetty, odottaa vastaanotossa yllätyslahja.
 
Onko kesää ilman Linnanmäkeä?
 
Missä kieputellaan, kuuputellaan ja astutaan Kyöpelinvuoren hurjaan hotelliin? Kiljutaan riemusta ja lasketaan alas Hurjaa Kurua? Tietysti Linnanmäellä, Helsingin kesän suosikkikohteessa! Vuoden 2017 uutuuslaite on kovaa kyytiä pyörittävä Magia. 
 
Samalla mäellä sijaitsee Helsingin toinen suosikkikohde: Sea Life Helsinki. Täällä ihastellaan merihevosia ja rauskuja ja tehdään tuttavuutta haikalojen kanssa.  
 
Afrikannorsuja ja amurintiikereitä 
 
Helsingin Luonnontieteellisessä Museossa LUOMUKSESSA afrikannorsu ottaa vieraat vastaan heti aulassa. Museossa tutustutaan muun muassa kadonneiden mammuttien mysteeriin, eri hyönteisten elämään, dinosaurusten luihin ja valtamerten syvyyksissä uiskenteleviin olioihin.
 
Korkeasaaressa asustaa eläinystäviä ympäri maailman. Yksi saaren harvinaisuus on maailman pohjoisin tiikerin alalaji: amurin- eli siperiantiikeri. Se on myös maailman suurin kissapeto. 
 
Seikkailuja lapsille Helsingissä
 
Kauppatorilta voi hypätä Suomenlinnan lauttaan ja matkailla upeaan Unescon maailmanperintökohteeseen. Saaren valleilla ja muureilla mielikuvitus kehittää hauskoja seikkailuja. Suomenlinnan Lelumuseo on nostalginen paikka perheen aikuisille. Tänä kesänä museossa ihaillaan avaruusaiheisia leluja useilta vuosikymmeniltä.
 
Mantereen puolelta, Senaatintorilta, löytyy toinen kiinnostava museo. Lasten kaupungissa tutustutaan Helsingin historiaan leikkien ja puuhaillen. Leikkikää yhdessä kauppaleikkejä, piipahtakaa vanhassa koululuokassa ja pystyttäkää oma nukketeatteri.
 
Kun olet käynyt Rush Helsingissä, pompit vielä pihallakin. Kokeile myös stunttihyppyjä, pelaa koripalloa ja kokeile, kestääkö hermo wipe outissa. Suositussa Trampoliinipuistossa aikuisetkin saavat hyppiä sydämensä kyllyydestä.
 
Ei lomamatkaa ilman uimaretkeä
 
Uimamaisterin tutkinto taskussa tai ei, uimista ei kannata jättää väliin Helsinki-lomallakaan. 
 
Kaupungin uusin kohde on Katajanokalla sijaitseva Allas. Uintiretki saa uudenlaista potkua, kun samalla voi katsella pois lipuvaa Ruotsin-laivaa. 
 
Uimastadionin avautuminen on helsinkiläisille merkki kesäkauden alkamisesta. Piknikeväät, pyyhe ja uimapuku mukaan ja sekaan pulikoimaan! Raitiovaunu vie suoraan perille. 
 
Helsingissä on paljon ilmaisia uimarantoja ja viihtyisiä maauimaloita. Tutustu täällä »
 
Nelijalkaisille ystäville löytyvät omat rannat »
 

Vantaan ja Espoon perhelomat

Vietä kokonainen kylpyläloma Vantaan Flamingossa
 
Viihdekeskus Flamingo Vantaalla on monipuolinen perhelomakohde. Vesipuistossa on aina trooppinen lämpötila ja liukumäissä riittävän hurjat vauhdit. Lisäksi Flamingossa voi keilata, hohtogolfata, käydä leffassa ja seikkailla vankilasaarella.
 
Break Sokos Hotel Flamingosta pääsee vesipuistoon kätevästi suoraan hotellin hissillä ja kylpytakeissa. Uimapäivän jälkeen voi vielä shoppailla Flamingon ja Jumbon liikkeissä.
 
Hotellin 12. kerroksessa on hieno näköalapaikka lentokoneiden bongaamiseen ja Vantaan maisemien ihailuun! Lainatkaa kiikarit ja katselkaa laskevia ja nousevia koneita. Minne seuraavaksi matkattaisiin?
 

Lastenkulttuuria ja ostoksia Espoossa

Lähde Espooseen leikkimään! Kulttuurikeskus WeeGee on monen museon kiinnostava kulttuurikohde aivan Tapiolan keskustassa. Lasten suosikki on Lelumuseo Hevosenkenkä, joka esittelee leluja ja leikkitilanteita 1800-luvun lopusta nykypäivään. Mollamaijat ja puuautot herättävät nostalgisia tunteita perheen vanhemmissa.
 
Kamussa pidetään erikoisnäyttelyitä ja Kellomuseossa tutustutaan kellojen historiaan. Modernin taiteen museo EMMA sopii pienille ja isoille nykytaiteen ystäville.
 
Juuri uudistunut ja laajentunut Kauppakeskus Ainoa sijaitsee aivan hotellin vieressä. Täältä löytyvät lelut, pelit, vaatteet, kirjat ja urheilukamppeet koko perheelle.
 
Original Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee hyvällä paikalla modernin Tapiolan keskustassa. Hotellissa on kiva kesäterassi allasnäkymineen, uima-allas vesipetojen iloksi sekä parvekkeelliset hotellihuoneet.
 
Kauppakeskus Ainoa, Länsituulenkuja
WeeGee näyttelykeskus, Ahertajantie 5, Espoo
 
Sokos Hotelleissa
 
Original Sokos Hotel Presidentissä, Pasilassa ja Vaakunassa sekä Vantaan Break Sokos Hotel Flamingossa on isot leikkihuoneet lapsille. Myös Solo Sokos Hotel Tornin ravintolakabinettiin rakennetaan leikkipaikka lapsille.
 
Original Sokos Hotel Vaakunassa ja Break Sokos Hotel Flamingossa lapset voivat lainata kiikarit vastaanotosta ja tähyillä maisemia hotellin ylimmästä kerroksesta käsin. 
 
Helsinki-näköaloja voi katsella myös Suomen ensimmäisen pilvenpiirtäjän eli Solo Sokos Hotel Tornin ylimmistä kerroksista.
 
Lasten oma aamiainen on tarjolla kesällä Original Sokos Hotel Vaakunassa ja Pasilassa sekä Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla.
 
Solo Sokos Hotel Tornissa lapset saavat juomakuponkeja, joilla voi noutaa hotellin kesäpihalta veloituksetta limua.
 
Original Sokos Hotel Presidentin ja Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin uima-altailla pulikoidaan päivän pölyt pois.  
 
Kaikista Sokos Hotelleista saat Linnanmäki-liput omistajan etuhintaan.
 
Kaikilla pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus.
 
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...