11.11.2013
2 kommenttia

Eepeen uuden liikekeskuksen avajaiset Alajärvellä 15. marraskuuta

Tiedote 11.11.2013

Herra Heinämäen Lato-orkesteri klo 11 ja 13
Pauli Hanhiniemi klo 15 ja 17
Apsi ja Panda jakavat lapsille yllätyksiä

Avaamme perjantaina 15.11.2013 pitkään odotetun Alajärven liikekeskuksen. Uuden liikekeskuksen kokonaispinta-ala on yli 6000 neliötä. Kiinteistössä toimivat S-market, ABC-liikennemyymälä, Alko sekä Alajärven Luontaistuote. Kiinteistö on Eepeen neljänneksi suurin liikekiinteistö.

 

S-marketpäällikkö Mika Ainonen ja ABC-liikennemyymäläpäällikkö Petri Valtee ovat erittäin tyytyväisiä toteutukseen.

– Saamme nyt joustavasti saman katon alla palvella asiakkaita sekä monipuolisilla valikoimilla, kohdallaan olevilla hinnoilla että hyvillä aukioloajoilla, summaavat Ainonen ja Valtee.

Marraskuun 15. päivälle isännät lupaavat järjestää mieleenpainuvat, erilaiset avajaiset.

– Ja rajuja avajaistarjouksia, hymyilee Ainonen.

 

S-markettiin laaja käyttötavaraosasto

Uuden S-market Alajärven tilavan ja valoisan myymälän erikoisuus on todella laaja käyttötavaraosasto.

– Meiltä löytyy erinomainen valikoima muun muassa pukeutumista, asumista ja lahjatavaraa, esittelee Ainonen.

Laaja ja paikalliseen kysyntään suunniteltu on myös tuoretuotteiden valikoima. Myymälän paistopisteessä valmistuu päivittäin herkullista leipää ja leivonnaisia.

– Asioiminen on helppoa ja nopeaa, eikä maitohyllylläkään tarvitse enää palella. Kaikissa kylmäsäilytyskalusteissamme on ovet, jolloin energiaa säästyy peräti 30 %.

Kauppakeskuksen palveluita täydentävät lisäksi samoissa tiloissa vuokralla olevat liikkeet, muun muassa Alko ja luontaistuotekauppa.

 

ABC-liikennemyymälä monipuolinen palvelukokonaisuus

Alajärven uusi ABC-liikennemyymälä palvelee sekä matkailijoita että lähiseudun asukkaita vuoden jokaisena päivänä.

– Olemme avoinna arkena ja pyhänä, joka päivä kello 6–24, kertoo Valtee.

Liikennemyymälän viihtyisän ravintolan sisustuksessa tulee näkymään pesäpalloteema. Asiakaspaikkoja on 150, modernisti varustettu kokoustila on mitoitettu 25–30 henkilölle. Kesäaikaan terassilla on noin 100 asiakaspaikkaa.

Palvelukokonaisuuteen kuuluvat polttonesteen tankkausmahdollisuuden ja marketin lisäksi monipuolinen ABC-Restaurant, Hesburger sekä viihtyisä lasten leikkinurkkaus.

– Haluamme olla paikka, johon koko perhe voi tulla yhdessä syömään ja viihtymään myös iltaisin ja viikonloppuisin.


ABC-Restaurantin tuotevalikoimaan kuuluvat niin Noutopöytä, à la carte, Pizza kuin laajat kahvilan vitriinituotteetkin. Ruokalistaa täydentävät myös paikkakunnan teemaan liittyvät yksikön omat à la carte-annokset.Nopean syömisen tarjontaa täydentää ABC-Restaurantin sisällä oleva ja ennakkoon odotettu Hesburger pikaruokakonsepti.

Nopean ostamisen 200m2 ABC-Market tarjoaa pienen päivittäistavaramyymälän valikoimat, lähes ison myymälän hinnoilla. Laajat aukioloajat 6–24  vuoden jokaisena päivänä mahdollistavat nopean ja vaivattoman ostamisen, ja/tai vaikka monen eri tarpeen yhdellä pysähdyksellä, vaivattomasti. Palvelutarjontaa täydentävät lisäksi Veikkauksen ja Raha-automaattiyhdistyksen pelivalikoimat.

ABC-Mittarikentän tuotevalikoimiin kuuluvat 95- ja 98 -bensalaadut sekä ABC-ketjun uusi Smart Diesel -niminen älydiesel, joka käy kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin niiden iästä riippumatta. Smart Diesel on ominaisuuksiltaan entistä puhtaampi, vähemmän autoa sekä luontoa rasittava diesel, joka on kuitenkin hinnaltaan vanhan dieselin tasolla.

ABC Alajärvelle tulee myyntiinmyös ympäristöystävällisempi etanolipolttoneste Eko Flex E85, joka soveltuu Flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin. ABC-ketjun myymä Eko Flex E85-polttoneste sisältää bioetanolia, joka on valmistettu kotimaisesta elintarviketeollisuuden biojätteestä ja vähentää siten merkittävästi autoilun aiheuttamia ilmaston lämpenemistä kiihdyttäviä fossiilisia hiilidioksidipäästöjä.

ABC Alajärven ravintolan sisustussuunnittelusta on vastannut Sisusto Oy Irma Lehtokari. Lämminhenkisen, yksikköön ja paikkakuntaan hyvin liittyvien maalauksien takana on ollut Johnny Sjöblom Närpiöstä. Alajärvi ja paikallisuus on pyritty huomioimaan yksikön kokonaisuudessa.  

ABC Alajärvi tulee tarjoamaan työtä noin 20 uudelle palvelualan ammattilaiselle. Koko henkilökunta on käynyt kuukauden kestävän avausvalmennuksen, ja on nyt valmiina palvelemaan Alajärven asiakasomistajiamme sekä muita asiakkaitamme. Tervetuloa tutustumaan!

 

S-market Alajärvi              ABC-liikennemyymälä Alajärvi

ma-pe klo 7–21                  joka päivä klo 6–24

la klo 7–18

su klo 12–18

 


Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa:
toimitusjohtaja Kimmo Simberg, gsm 0500 369 717
kaupallinen johtaja Jari Palo, gsm 0500 567 805         
toimialajohtaja Seppo Kuusisaari,puh. 050 303 5206

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Tapahtuma