Talriikki, Seinäjoki

Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki Puhelin 010 76 47050 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 11:00 – 23:00

Ravintola Talriikin yhteydessä oleva Galleria-kabinetti muotoutuu moneen eri tarkoitukseen. Siellä voi pitää kokouksen, lounas- tai illallistilaisuuden. Kabinetissa oleva galleriaseinä, sekä tilaan näkyvä viereinen viinigalleria luovat juhlalliset puitteet tilaisuuteen.

Ravintola Amarillon yhteydessä on Pikku Rillo -kabinetti.

Original Sokos Hotel Vaakunassa on kaksi saunatilaa, Puhti ja Virta, jotka tarjoavat makoisat löylyt enintään 15 henkilölle. Saunakabineteissa voi nauttia jääkaappikylmiä saunajuomia sekä lämpimiä buffet-tarjoiluja.

  • Ruokaa läheltäsi

Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville. Ravintola Talriikkiin tullaan, kun halutaan herkutella – syödä ja juoda vähän paremmin. Suosittelemme raikasta ja runsasta keittolounastamme sekä kausittain vaihtuvia menukokonaisuuksiamme. Unohtamatta ihanaa ja rentoa baariamme, jossa tapaat ystävät vaikka juuri ennen teatteriin menoa. Viinigalleriastamme löytyy vivahteikkaita yllätyksiä vaativampaankin makuun.

Talriikin menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpäällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapäällikkö Minna Kasken käsialaa. Talriikin drinkkilistan takaa löytyy ravintolapäällikkö Joonas Uitto Amarillosta.

– Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu näkyy vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on ylpeydenaiheemme, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistuksen sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus näkyvät vahvoina myös ravintolassamme.

Lisätietoja tiloistamme sekä mahdolliset varaukset myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi tai arkisin klo 9-16 puh. 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Pikku Rillo
 
Galleria
 
Virta-kabinetti
 
Puhti-kabinetti
 
Puhti-saunatilat
 
Virta-saunatilat
Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni