Lakeus Matador Seinäjoki

Torikatu 2, 60100 Seinäjoki Telefon 010 76 48040 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)

Öppettider

ÖPPET I DAG 12:00 – 22:00

Vecka
Inga sökträffar.
Inga sökträffar. De närmaste verksamhetsställena:
Inga träffar inom det valda området.
Inga träffar inom det valda området. De närmaste verksamhetsställena:
öppet enligt tidsreservering
ÖPPET I DAG
Öppnar igen
Ring ()
E-post
Öppet
Stängt

Original Sokos Hotel Lakeus har 10 mötesrum i olika storlekar för 10–150 personer.  Våra mötesrum kan anpassas efter olika evenemang. I Lakeus-salen har vi ofta arrangerat bland annat bröllopsfester och diverse fester på kvällstid. Lakeus-salen kan kombineras med restaurang Lakeus Matador, vilket ger plats för 260 middagsgäster. Två bastur i källaren och en praktfull bastu på vinden med terrass på våning 8.

 

Huvudkontor
Andra verksamhetsställen och tilläggstjänster
 
Pohojanmaa-sali
 
Iso laakee
 
Iso aakee
 
Lakeus-sali
 
Laakee 4
 
Laakee 3
 
Aakee 2
 
Aakee 1
 
Kapsu 2
 
Kapsu 1
 
Vinttikapsu och bastu
 
Vinttikapsu
 
Kellarisauna 2 och kellarikapsu
 
Kellarisauna 1

På restaurang Lakeus Matador gör du en smakresa med slättens smaker bestående av rena lokala råvaror. I våra rätter har vi velat lyfta fram deras bästa egenskaper, och därför vill vi tillaga och smaksätta rätterna med värme just för dig. Hos oss kan du slappna av medan personalen tar hand om dig på bästa sätt.

På Matador finns ett stort och varierande förrättsbord, av vilket du kan komponera en valfri sallad. På bordet finns även dagens soppa. Vardagar under lunchtid serverar vi även olika huvudrätter. Från Matador på gatuplan promenerar du enkelt till inkvarteringen och möteslokalerna på Original Sokos Hotel Lakeus.

Lakeus Matador är ett ypperligt val när du söker efter en plats att fira bekymmersfria familje- eller företagsfester. Totalt erbjuder Matador evenemangslokaler för upp till 300 personer. För mer information om våra lokaler samt eventuella bokningar enligt dina önskemål, kontakta vår säljtjänst.