Sponsorointi

Eepee käytti 2015 yhteensä 633 423 euroa sponsorointiin ja taloudelliseen tukeen. Kulttuuria, urheilua ja yhteiskunnallista toimintaa Eepee tuki 492 651 eurolla. Korkeakouluyhteistyöhön, jäsenmaksuihin ja lahjoituksiin käytettiin 140 772 euroa.
 
Eepee osallistuu aktiivisesti alueensa elinvoimaisuuden kehittämiseen muun muassa maakunnan osaamista ja kilpailukykyä vahvistetavassa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluverkosto
Epanetissa. Yhteistyössä maakunnan oppilaitosten kanssa järjestetään harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja, ammattitutkintoon tähtääviä oppisopimuskoulutuksia ja muita yhteisiä hankkeita. Eepee on 2014–2016 mukana Yrityskylä Pohjanmaan toiminnassa ja toukokuussa 2016 Seinäjoella järjestettävien Taitaja-kisojen pääyhteistyökumppani.
 
Eepee tekee yhteistyötä paikallisten lasten ja nuorten liikunta- ja vapaa-ajan harrastustoimintaa järjestävien tahojen kanssa. Myös Eepee ja Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen
piiri jatkoivat yhteistyötään osana valtakunnallista S-ryhmän ja Suomen Punaisen Ristin sopimusta. Kulttuuriyhteistyötä tehdään muun muassa Seinäjoen kaupunginteatterin, Vauhtiajojen, Tangomarkkinoiden, Ilmajoen Musiikkijuhlien sekä Lapua Festivalsin kanssa.