Sponsorointi

Eepee käytti 2016 yhteensä 669 397 euroa sponsorointiin ja taloudelliseen tukeen. Kulttuuria, urheilua ja yhteiskunnallista toimintaa Eepee tuki 498 230 eurolla. Korkeakouluyhteistyöhön, jäsenmaksuihin ja lahjoituksiin käytettiin 171 167 euroa.

Eepee osallistuu aktiivisesti alueensa elinvoimaisuuden kehittämiseen muun muassa maakunnan osaamista ja kilpailukykyä vahvistavassa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluverkosto Epanetissa. Yhteistyössä maakunnan oppilaitosten kanssa järjestetään harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja, ammattitutkintoon tähtääviä oppisopimuskoulutuksia ja muita yhteisiä hankkeita. Eepee oli 2014–2016 mukana Yrityskylä Pohjanmaan toiminnassa ja toukokuussa 2016 Seinäjoella järjestettävien Taitaja-kisojen pääyhteistyökumppani.

Eepee tekee yhteistyötä paikallisten lasten ja nuorten liikunta- ja vapaa-ajan harrastustoimintaa järjestävien tahojen kanssa. Myös Eepee ja Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri jatkoivat yhteistyötään osana valtakunnallista S-ryhmän ja Suomen Punaisen Ristin sopimusta. Samoin jatkettiin yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa osana valtakunnallista S-ryhmän ja MLL:n sopimusta. Kulttuuriyhteistyötä tehdään muun muassa Seinäjoen kaupunginteatterin, Vauhtiajojen, Tangomarkkinoiden, Ilmajoen Musiikkijuhlien sekä Lapua Festivalsin kanssa.