3.4.2018

Uusi Hyundai Kona Ess Autotalosta

Voimassa: Toistaiseksi

Sinun autosi. Sinun tyylisi.

  • Uusi Hyundai Kona Ess Autotalosta

Ole rohkeasti erilainen.

Parasta on, kun pääsee itse valitsemaan ja vaikuttamaan, kulkemaan omia teitään. Se on myös Konan henki, moderni ja yksilöllinen. Vaikuttava yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Tutustu Hyundai Konan maailmaan ja tee omat valintasi. Myös värien ja varusteiden suhteen, Konan varustetasot ovat Comfort ja Style.

Sinun valintasi. Sinun autosi.

Sovita Hyundai Kona persoonalliseen tyyliisi. Suunnittele Color pickerillä oma Kona-versiosi: valitse rohkeasti ulkoväriksi vaikka raikas vihreä (Acid Yellow) tai kirkas oranssi (Tangerine Comet). Uskalla erottua. Kun valitset Style-varustellun Konan, voit valita valita myös mustan katon ja ulkopeilit sekä sisätilaan omaan tyyliisi sopivan värin. Kuvissa on lisävarusteena saatava istuimien nahkaverhoilu.

Sinun kuvasi. Sinun autosi.

Itsevarma ja ainutlaatuinen Kona näyttää suuntaa. Täysin uusi Kona on suunniteltu herättämään huomiota ja nostamaan pulssia. Katse kiinnittyy rohkeaan ulkoasuun, muhkeisiin muotoihin, tyylikkäisiin LED-valoihin ja yksityiskohtiin, jotka korostavat Hyundain SUV-mallien DNA:ta.
 

Hyundai Kona alk. 22 590 € (sis. toimituskulut). Tervetuloa koeajolle!

Ess Autotalo
Latvalantie 5
Hyllykallio (Seinäjoki)

 

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
ESS Autotalo
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun ESS Autotalo toimipaikoista:
Ketju: ESS Autotalo