7.2.2019

Uudistettu Rosso ja ravintola Fafa's Seinäjoelle

Voimassa: Toistaiseksi

  • Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat

    Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat

  • Rosson aito napolilainen Izzo-pizzauuni

    Rosson aito napolilainen Izzo-pizzauuni

  • Rosson Piazza rentoon oleiluun

    Rosson Piazza rentoon oleiluun

  • Fafa'sista maukkaita annoksia myös mukaan

    Fafa'sista maukkaita annoksia myös mukaan

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on avannut Seinäjoen Epstorille uudistetun Rosson sekä täysin uuden ravintola Fafa'sin.

 

Aitoa italialaista tunnelmaa ja maistuvia falafeleja

Uudistettu Rosso tarjoaa kävijöilleen uudenlaisen iltalialaistyylisen kokemuksen. Sisustus on uudistettu hyödyntäen vanhaa kalustoa. Lisäksi on tuotu piristykseksi jotain uutta, kuten uudet valaisimet.
- Erityisen ylpeitä olemme uudesta aidosta napolilaisesta Izzo-pizzauunistamme, joka luo aitoa italialaista tunnelmaa, kertoo ravintolapäällikkö Johanna Mäkinen.

Seinäjoelle täysin uutena ravintolana aukeava Fafa's tuo mukanaan uuden makumaailman. Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Fafa'sissa annokset valmistetaan asiakkaalle tilauksesta. Molemmista ravintoloista voi hakea ruokaa mukaan.

Vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy sekä Rosson että Fafa'sin listalta runsaasti vaihtoehtoja, muun muassa pizzoja ja pitoja voi tilata gluteenittomina. Kevyempää ruokaa kaipaaville tarjoillaan salaatteja.
- Aika näyttää, mitkä Fafa'sin tuotteista nousevat eteläpohjalaisten suosikeiksi, iloitsee toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

Uudistetussa Rossossa asiakaspaikkoja on 120 ja Fafa'sissa noin 20. Molemmat ravintolat ovat avoinna arkisin 10.30 –21, perjantaisin ja lauantaisin klo 23.00 saakka sekä sunnuntaisin 12-20.

 

Tervetuloa!

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Rosso
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Rosso toimipaikoista:
Fafa´s
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Fafa´s toimipaikoista:
Ketju: Rosso, Fafa´s