30.6.2016

Kokkaava Ulpu kurvaa tapahtumiin

Voimassa: 30.6.2016 alkaen

Kesän kiertueaikataulu: Ensimaistiaisia Provinssissa 6.-9.7. Virittämössä Torikadulla Asuntomessujen ajan Seinäjoen Kauppatorilla Karman terassilla

  • Ruoat valmistetaan aidolla puuhiiligrillillä

Kesäkeittiömaailman kuumin tulokas Ulpu Ruokapirssi on tullut uunista ulos.

Eepeen uusin ravintola on pieni ja pippurinen, todellinen keittiömaailman pyörremyrsky. Ulpu Ruokapirssi rullaa sinne, missä tapahtuu: Provinssi, Virittämö, terassit, markkinat… Kiertuelista on komea, eikä Ulpu hyydy edes syksyn sateisiin.

Eteläpohjalaista katuruokaa tarjoilevan Ulpun suunnitelmissa on, että ruokapirssiä voi tulevaisuudessa vuokrata myös yritysten ja yksityishenkilöiden omiin tapahtumiin. Catering kokkeineen kulkee Ulpun matkassa.

Ruokapirssissä tulee olemaan konstailematonta, krouvia katuruokaa. Lakeuksilta löytyy monia monipuolisia tuottajia ja raaka-aineita joita Ulpussa pyritään hyödyntämään. Hyvät jutut etenevät nopealla aikavälillä ideasta toteutukseen.

Ulpun menun takana on alkuun Original Sokos Hotel Lakeuden keittiöpäällikkö Ossi Kallio. Ulpu on yllätyksiä täynnä: tarjolle saadaan myös muiden Eepeen ravintoloiden keittiöammattilaisten toteuttamia annoksia ja makuja muun muassa Amarillosta ja Fransmannista.

– Ulpun Mibrasa-puuhiiligrillin ympärille rakennamme ylpeänä ja suurella syrämmellä annoksia. Tästä alkaa ruokamatka.

Ja Ulpusta tehdyistä ostoista saa tietenkin Bonusta S-Etukortilla!

Yllätyksiä luvassa

Ulpu mullistaa Eepeen ravintolatarjontaa rikkomalla lempeästi perinteitä. Eepeen ravintoloiden toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas kertoo, että nopeasti liikkeelle lähtenyt, yhteinen projekti on innostanut jo koko joukkoa eepeeläisiä ja Ulpu tulee ratkaisemaan usean tapahtuman ruokatarjontaa ketteryydellään.

– Ulpu on vikkeläliikkeinen ja tekee tarvittaessa reittimuutoksia. Ei ole ollenkaan mahdotonta, että Ulpu Ruokapirssi päättää yllättää ja ajelee johonkin maakunnan tapahtumaan ilahduttamaan ihmisiä herkuillaan.

Ulpu Ruokapirssin ensiesiintyminen on Provinssissa, jossa se äidilliseen tapaan pitää huolta nälkäisistä juhlijoista. Tangomarkkina vieraat bongaavat Ulpun Virittämöstä ja Asuntomessujen aikana Ulpun löytää Seinäjoen Kauppatorilta Karman terassilta palvelemassa päivisin ja tarpeen mukaan myös öisin.

Ulpu Ruokapirssi elää sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa. Digi-Ulpu keskustelee mielellään ruuasta.

Kesän kiertueaikataulu
Ensimaistiaisia Provinssissa
6.-9.7. Virittämössä Torikadulla
Asuntomessujen ajan Seinäjoen Kauppatorilla Karman terassilla

 

Tapahtuman ajankohta:
30.6.2016