15.1.2019

Sokos Hotellien uusi matka-assistentti auttaa hotellielämän hevijuuseria

Sokos Hotels tuo mobiilisovelluksen avuksi työmatkustajan arkeen.

  • Sokos Hotellien työmatkustajat saavat tammikuusta alkaen käyttöönsä Suomen edistyksellisimmän hotellisovelluksen.

    Sokos Hotellien työmatkustajat saavat tammikuusta alkaen käyttöönsä Suomen edistyksellisimmän hotellisovelluksen.

Sokos Hotellien työmatkustajat saavat tammikuusta alkaen käyttöönsä Suomen edistyksellisimmän hotellisovelluksen. Sokos Hotels -sovelluksella hotellin varaaminen käy helposti ja nopeasti, ja omat varaukset löytyvät kätevästi yhdestä näkymästä.

Varaamisen lisäksi sovelluksesta on hyötyä myös hotellivierailun aikana. Sisään- ja uloskirjautuminen sekä maksaminen hoituvat puhelimen kautta, minkä lisäksi sovelluksen avulla voi navigoida hotellin pysäköintialueelle sekä tarkistaa aamiaisen, saunavuorojen sekä ravintoloiden aukioloajat.

Työmatkustuksen osuus S-ryhmän hotellien majoitusmyynnistä on noin 65 % ja se kohdentuu erityisesti arkipäiviin. Uusi sovellus onkin suunniteltu juuri työmatkustajien tarpeisiin. Nyt ensimmäisessä vaiheessa sovellusta pääsevät käyttämään S-Card-kanta-asiakasohjelman jäsenet.

"Työmatkustajat ovat hotellipalveluiden hevijuusereita, ja matkustaminen on heille iso ja tärkeä osa arkea. Aiemmin esimerkiksi sihteeri varasi ja suunnitteli työmatkat, mutta nykyisin tämä on yhä useammin matkustajan itsensä vastuulla. Uudella sovelluksella haluamme helpottaa näiden matkojen suunnittelua ja hallinnointia." kertoo markkinointijohtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta. "Kehittämisessä on kuultu kanta-asiakkaidemme toiveita, joten uskon, että uusi palvelu otetaan ilolla vastaan."

Sovelluksen kehityksestä ovat vastanneet liiketoiminnan asiantuntijat ja SOK:n omat ohjelmoijat ja palvelumuotoilukumppanina Solita-Palmu. "Suunnittelemme käyttäjille jo seuraavia uusia ominaisuuksia ja palveluita. Tulevaisuudessa sovelluksen käyttäjiksi pääsevät myös muut asiakasryhmät." Vitie valottaa.

Uusi Sokos Hotels -sovellus on ladattavissa Applen laitteille. Android-puhelimille sovellus tulee lähiaikoina.

Sokos Hotels -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet

  • Helppo ja nopea hotellivaraus kaikkiin Suomen Sokos Hotelleihin
  • Hotelliin sisään- ja uloskirjautuminen
  • Vierailun maksaminen
  • S-Card-jäsenyyden tiedot: käytössä olevat edut, S-pisteet ja tehdyt ostot

Lisätietoja:

Outi Vitie, markkinointi- ja viestintäjohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus
p. 010 7682733, outi.vitie@sok.fi

www.sokoshotels.fi/mobiili

S-Card

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajille. S-Card-asiakkaat kerryttävät etuja ostoistaan ja yöpymisistään S-ryhmän hotelleissa ja ravintoloissa. Jäsenyyden vuosimaksu on 25 euroa, ja se maksaa itsensä takaisin jo parin hotelliyön jälkeen. Piste- ja etukertymää voi nyt seurata helposti Sokos Hotels -sovelluksen kautta.
www.sokoshotels.fi/scard

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels