8.3.2017
1 kommentti

Sokos avataan Lappeenrantaan syksyllä

Eekoo avaa Sokoksen kauppakeskus IsoKristiinaan syksyllä.

  • Sokos logo

Lappeenrannan pukeutumisen kauppa saa kaivattua vahvistusta, kun Etelä-Karjalan Osuuskauppa avaa kauppakeskus IsoKristiinaan, nykyisiin Marks & Spencerin ja Emotionin tiloihin syyskuussa Sokos-tavaratalon.

Uusi Sokos täydentää loistavasti Eekoon pukeutumiskaupan ja muodin tarjontaa. Sokos tekee asiakkaiden toivoman paluun Lappeenrantaan keskelle kehittyvää IsoKristiinan kauppakeskusta, iloitsee Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa.

Muodin kauneuden, kodin ja hyvän olon palvelut saman katon alta

Sokoksen tuotealueina ovat naisten ja miesten pukeutuminen, laaja valikoima kosmetiikkaa ja kodin osasto. Sokoksen valikoimista löytyy jokaiselle aina ajankohtaan sopivat pukeutumisen tuotteet – niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimiin kuuluu useita tuotemerkkejä eri hintaryhmissä. Ennestään tutut parturi-kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut jatkavat myös Sokoksen yhteydessä.

Monipuolinen tuote- ja palvelutarjonta sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu ovat tulevan Sokoksen tunnusmerkkejä. Valikoimissa on laadukkaita perustuotteita sekä muodikkaita brändi- ja sesonkituotteita, joilla vastataan vaativankin kuluttajan tarpeisiin, Kurppa kertoo.

Marks & Spencer -myymälä suljetaan kesän aikana ja Sokos-tavaratalo avataan syyskuussa 2017. Emotion ja parturi-kampaamo palvelevat koko muutoksen ajan normaalisti.

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, marketkaupan johtaja, Olli Kurppa, olli.kurppa@sok.fi, p. 010 7620 011

Ladataan kommentointia...