5.4.2017

S-market Lauritsala uudistui

Lauritsalan S-market uudistui energiapihiksi

  • Kylmäkalusteet S-market Lauritsalassa

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on saanut valmiiksi S-market Lauritsalan uudistuksen. Myymälä on remontoitu lattiasta kattoon. Lattiapinnat on hiottu, kaikki kaupan kalusteet on uusittu ja koko myymälän valaistus on vaihdettu led-tekniikalla toimivaksi.

- Uudistetun Lauritsalan myymälän suunnittelussa pyrittiin huomioimaan kaikki tämän päivän tehokkaan ruokakaupan vaatimukset. Vaikka myymälän neliömäärä ei kasvanut, saimme tuotteiden tilanjakoa päivittämällä lisättyä lähes 500 uutta tuotetta valikoimiin. Tuotteiden tuoreus ja laatu varmistetaan viimeisintä tekniikkaa hyödyntävillä kalusteratkaisuilla, kertoo Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa.

Ympäristöystävällisyyttä ja edullisempaa ruokakoria

S-market Lauritsalan kylmäjärjestelmä uudistettiin kokonaan. Maito- ja mehutölkit, pakastevihannekset, jogurtit ja muut kylmää vaativat tuotteet on sijoitettu ovien taakse. Kylmäkaappeja valaisevat tyylikkäät led-valot. Myös myymälän yleisvalaistus on sähköä säästävää led-tekniikkaa.

Marketin kylmäjärjestelmän ja valaistuksen uudistukset tuovat mukanaan huikeita säästöjä. - Valaistuksen uusimisella säästämme vuositasolla 75 megawattituntia. Se vastaa neljän sähkölämmitteisen omakotitalon energiankulutusta. Kylmäjärjestelmän uusimisella säästämme peräti 310 megawattituntia vuodessa, kertoo Eekoon ylläpitopäällikkö Aki Hirvonen.

- Haluamme tukea vihreitä arvoja. Päästöt vähenevät, kun sähkönkulutus laskee, Hirvonen lisää.

Kaupan uudistuksista ja tehokkuudesta hyötyvät kaikki. Toiminnassa syntyvät säästöt vaikuttavat myös hinnoitteluun.
- Kun pystymme uudistuksilla alentamaan kustannuksia, näkyy se myös tuotteiden hinnoissa eli halpuuttaminen jatkuu, Kurppa lupaa.


Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen S-market Lauritsalaan ja juhlakahville torstaina 6.4. klo 10-18.


Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, marketkaupan johtaja, Olli Kurppa, olli.kurppa@sok.fi, p. 010 7620 011

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market
Ladataan kommentointia...