12.10.2015

Lähimaksaminen Eekoon toimipaikoissa

Lähimaksaminen on tänään otettu käyttöön kaikissa Eekoon S-market, Prisma, Sale, ABC ja Emotion -myymälöissä sekä Marks and Spencerillä!

Lähimaksamista on kokeiltu kevään ja kesän aikana S-ryhmän marketeissa ja ABC-liikennemyymälöissä eri puolella Suomea. Osassa S-ryhmän ravintoloista alle 25 euron ostokset on voinut maksaa ilman tunnuslukua jo pitkään. Kokeilut ovat nyt takana, ja loppuvuodesta alkaen lähimaksaminen on mahdollista lähes kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. 

Etelä-Karjalan Osuuskauppa otti lähimaksamisen kokeiluun pilottitoimipaikoissa S-market Isokristiina, S-market Lappeenranta, S-market Imatrankoski ja Sale Kuukanniemi 24. syyskuuta 2015. Muissa Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoissa lähimaksaminen on otettu käyttöön maanantaina 12.10.2015 alkaen.

- Kaupassa asioimisen tulee olla asiakkaille helppoa ja vaivatonta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen. Aloitimme lähimaksamisen pilottikokeilun syyskuussa muutamassa toimipaikassamme ja tänään lähimaksaminen on mahdollista jo kaikissa toimipaikoissamme. Ainoastaan ABC-automaateilla lähimaksamista ei ole mahdollista toteuttaa, kertoo Eekoon toimitusjohtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen.

Piloteista saadut kokemukset ovat olleet hyviä: asiointi nopeutuu huomattavasti ja kassajonot lyhenevät, kun vaihtorahan käsittely ja tunnuslukujen näppäily jäävät pois. Lähimaksaminen onnistuu sirullisella maksukortilla, jossa on lähimaksuominaisuus. Lähimaksamiseen soveltuvan kortin tunnistaa radioaaltomerkistä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja:
Emotion
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Emotion toimipaikkoja:
Kahvilat ja ravintolat
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kahvilat ja ravintolat toimipaikkoja:
Marks and Spencer
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Marks and Spencer toimipaikkoja: