2.1.2017

Etelä-Karjalan Osuuskauppa juhlii 110. toimintavuottaan

Eekoo viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään kahvituksia ympäri maakuntaa ja vuoden päätapahtumana toimii kesäkuussa Lappeenrannan ydinkeskustassa järjestettävä LappeeFest.

Eekoo viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään kahvituksia ympäri maakuntaa ja vuoden päätapahtumana toimii kesäkuussa Lappeenrannan ydinkeskustassa järjestettävä LappeeFest. Isossa roolissa Eekoon tekemissä vuonna 2017 on myös uusi vastuullisuusohjelma "Paras paikka elää", joka kiteyttää osuuskaupan pieniä ja suuria vastuullisuustekoja.  

- Etelä-Karjalan Osuuskauppa on ollut osa maakunnan ihmisten elämää jo yli vuosisadan ajan, mikä kertoo palveluidemme tarpeellisuudesta ja toimintamme kehittymisestä näiden vuosien aikana. On erityisen hienoa päästä juhlimaan 100-vuotiasta Suomea ja 110-vuotiasta osuuskauppaa samana vuonna, kertoo asiakkuus- ja hallintopäällikkö Antti Heinonen Etelä-Karjalan Osuuskaupasta.


Juhlavuosi näkyy läpi vuoden Eekoon toimipaikoissa. Jokaisessa Eekoon Salessa, S-marketissa ja Prismassa järjestetään kaikille asiakkaille avoimet juhlakahvitukset. Juhlavuoden päätapahtumana toimii kesäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä LappeeFest -musiikkitapahtuma. Lisäksi nykyisille ja uusille asiakasomistajille on tarjolla erilaisia etuja läpi vuoden. Kaikki olennainen informaatio juhlavuoden tapahtumista ja eduista löytyy keskitetysti juhlasivustolta eekoo110.fi.

Paras paikka elää -vastuullisuusohjelma

S-ryhmän uusi "Paras paikka elää" -vastuullisuusohjelma on isossa roolissa Eekoon juhlavuoden vietossa. Vastuullisuus on osa päivittäistä toimintaa ja juhlavuonna Eekoo kertoo useiden käytännön esimerkkien avulla mitä vastuullisuus tarkoittaa muun muassa ruoka-avun, sponsoroinnin, kesätöiden ja energiatehokkuuden näkökulmista.

- Vastuullinen yritystoiminta ja ihmisten sekä luonnon hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Pyrimme esimerkiksi vähentämään turhaa hävikkiä ja kehittämään vähävaraisille suunnattua ruoka-apua entistäkin toimivammaksi, kuvailee Heinonen.


Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, asiakkuus- ja hallintopäällikkö Antti Heinonen, p. 010 7620 027, antti.heinonen@sok.fi

Ladataan kommentointia...