14.2.2017
1 kommentti

ABC CarWash käynnistyy Lappeenrannassa

Eekoo aloittaa autopesun Lappeenrannassa touko-kesäkuussa.

  • ABC CarWash logo

Etelä-Karjalan Osuuskauppa rakentaa ABC CarWash-konseptin mukaisen pesuhallin kaupungin vilkkaimpaan risteysalueeseen kuutostien viereen, S-market Myllykeskuksen tontille. Avajaisia on tarkoitus viettää tämän vuoden touko-kesäkuussa.

- Paikka on mitä parhain autopesutoiminnalle. Paikan saavutettavuus on hyvä ja alueen liikennevirrat ovat kaupungin suurimmat, Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa kertoo.

Omistajien palvelutarjontaa laajenee

ABC-kyltin alla toimii tällä hetkellä Suomessa noin 70 autopesupaikkaa. Eekoolle kyseessä on ensimmäinen tämän päivän vaatimukset täyttävä pesupalvelu.

- Meiltä on puuttunut tämä osa omistajien palvelutarjontaa. 24 tuntia vuorokaudessa palveleva kaksikaistainen pesuhalli on merkittävä, uusi palvelu omistajillemme, Kurppa sanoo.

ABC Carwash on nykyaikainen ja asiointi on helppoa

- Ajankäytössä ja liikkumisessa tapahtuneet muutokset ovat kasvattaneet helpon, nopean ja ympäristöystävällisen autopesun suosiota. Myös itse pesemisen mahdollisuudet kaupunkiolosuhteissa ovat jo varsin vähäiset. Auton puhtaus nähdään nykyään tärkeänä osana auton huoltoa ja kunnossapitoa, Kurppa jatkaa.

Viimeisintä tekniikkaa edustavat automaattipesukoneet varmistavat puhtaan ja laadukkaan pesutuloksen kaikkina vuodenaikoina. Uuteen pesuhalliin ajaminen on helppoa ja turvallista, ja maksaminen hoituu kätevästi ilman, että asiakkaan tarvitsee nousta autostaan.


Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, marketkaupan johtaja Olli Kurppa, olli.kurppa@sok.fi, p. 010 7620 011

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Auton huoltopalvelut
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Auton huoltopalvelut toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...