Osuuskauppavaalit

Osuuskauppavaalit 2018

Osuuskauppavaalit - Eekoo

Ehdokasasettelu on päättynyt

Ehdokasasettelu on päättynyt! Vaaleihin asettui ehdolle määräajassa 104 Eekoon asiakasomistajaa yhteensä viidelle eri ehdokaslistalle. Ehdokaslistat löydät täältä.
 
Kuvalliset ehdokaslistat julkaistaan näillä sivuille heti kun ehdokkaat on saatu valokuvattua, arviolta viikolla 12.
 
Vaalien äänestysaika on 9.-29.4.2018. Ehdokaslistat ja äänestysohjeet sisältävä vaaliposti tulee jokaisen äänioikeutetun kotiosoitteeseen äänestysajan alussa.
 

Äänestä Etelä-Karjalan Osuuskaupan vaalissa!

Etelä-Karjalan Osuuskaupan omistaa yli 65 000 asiakasomistajaa. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat Etelä-Karjalan Osuuskaupalle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. Etelä-Karjalan Osuuskauppa järjestää edustajiston vaalin 9.–29.4.2018.

Näin valitaan Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto

Vaalia varten Etelä-Karjalan Osuuskauppa on jaettu jäsenalueisiin. Asiakasomistajat äänestävät edustajistoon jäsenet omilta jäsenalueiltaan. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva asiakasomistaja voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Näin äänestät vaaleissa

Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto valitaan suhteellisella vaalitavalla. Kaikki ehdokkaat ovat jollain ehdokaslistalla. Ääni annetaan ehdokkaalle, mutta läpipääsyyn vaikuttaa sekä ehdokkaan itse saamat äänet että koko ehdokaslistan äänimäärä.
 
Äänestysohjeet ja äänestysliput lähetetään Etelä-Karjalan Osuuskaupan äänioikeutetuille jäsenille ennen äänestysajan alkamista. Tässä vaalissa jäsenet voivat ensimmäistä kertaa äänestää sähköisesti. Äänestää voi myös perinteisesti palauttamalla äänestyslipun vaalikuoressa postiin.
 
Tästä linkistä klikkaamalla voit tutustua Etelä-Karjalan Osuuskaupan sääntöihin: säännöt

 

Eekoon edustajistonvaali, jäsenalueet
 
Etelä-Karjalan Osuuskaupan vaalissa 2018 valitaan edustajiston jäsenet jäsenalueittain seuraavasti:
 
Jäsenalue 1: 33 edustajiston jäsentä
Lappeenranta
 
Jäsenalue 2: 20 edustajiston jäsentä
Imatra, Parikkala, Punkaharju, Rautjärvi, Ruokolahti
 
Jäsenalue 3: 7 edustajiston jäsentä
Lemi, Luumäki, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari
 
Edustajistoon valitaan yhteensä 60 jäsentä.