Asiakasomistajapäivät Imatran ja Lappeenrannan Prismassa
19.-22.4.2018


Etu ei koske elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, siivousvälineitä, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita,
sanoma- ja aikakauslehtiä, kortteja, adresseja, lahjapaperitarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonaa, Playstation Store- ja PSN-kortteja eikä DNA tai Saunalahti Prepaid -kortteja. 


Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta s-kanava.fi tai puhelimitse
asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma–pe klo 8–20 (0,0835/puhelu + 0,1209/min).

 
 

-5%

normaalihintaiset isot kodinkoneet, pelikonsolit, kodin viihde-elektroniikka, tietotekniikka, kamerat, puhelimet, kompostorit, puuceet, kompostikäymälät ja kasvihuoneet.

-10%

normaalihintaiset kauneuden- ja terveydenhoidon laitteet, pienet kodinkoneet, polkupyörät, puutarhakoneet, kylpytynnyrit ja grillit.

 

-20%

normaalihintaiset vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja kuntoiluvälineet, laukut, kodintekstiilit, matot, kukat, lelut, kirjat, valaisimet, astiat, puhelintarvikkeet, rakentamisen, remontoinnin ja puutarhan tuotteet sekä Imatralla HiusÄssien tuotteet.