Ajankohtaista Eekoossa

Edut ja tapahtumat Eekoon alueella

Etelä-Karjalan Osuuskauppa esittäytyy

Prisma Lappeenranta

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, eli Eekoo, on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Eekoo on osa S-ryhmää, kuten muutkin Suomessa toimivat alueosuuskaupat. 
 
Eekoolla on kaksi Prismaa, toinen Lappeenrannassa ja toinen Imatralla. Imatralle rakennetaan parhaillaan uutta Prismaa, jonka avajaisia vietetään syksyllä 2015. S-marketeja on 16 eri puolilla maakuntaa, Sale-myymälöitä on kahdeksan. ABC-liikennemyymälät palvelevat tielläliikkujia Imatralla, Lappeenrannassa ja Parikkalan Särkisalmella.
 
Juuri uudistetussa Original Sokos Hotel Lappeessa voi majoittua mukavasti keskellä Lappeenrantaa. Eri tyylisiä kahviloita ja ravintoloita on moneen makuun. Muodin ja kauneuden ystäviä palvelevat Emotion-myymälät Imatralla ja Lappeenrannassa. Lappeenrantaan kauppakeskus IsoKristiinaan on avattu uusi Mark & Spencer tavaratalo, kolmas Emotion-myymälä sekä S-market.
 
Autoilijoita palvellaan omissa autokaupoissa. Auto-Eekoo sekä Autotalo Ripatti ovat täyden palvelun autotaloja, joista löydät uudet Nissan, Peugeot, Mazda, Hyundai, Suzuki ja Isuzu -merkkiset henkilöautot sekä hyvän valikoiman luotettavia vaihtoautoja. Huoltopalvelu toimii valtuutettuna merkkihuoltona edellisten automerkkien lisäksi Jeep, Chrysler, Dodge ja Saab –merkeille.
 
Eekoolla on oma polttoöljypalvelu, josta voit tilata lämmitysöljyä kätevästä verkkopalvelusta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. 
 
Lisäksi Eekoolla on alueellisia ja valtakunnallisia Bonus-yhteistyökumppaneita.
 
Etelä-Karjalan Osuuskaupalla on yli 57 000 omistajaa ja Bonusta asiakasomistajat saivat v. 2014 n. 9 miljoonaa euroa.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa työllistää noin 1000 henkilöä.

Tutustu: Corporate Governance Statement.