26.4.2017

Voikahvia ja viihtyisiä tiloja uudistuneissa Coffee Houseissa

Kaksikymmentävuotias Coffee House -kahvilaketju uudistaa kahviloitaan ja konseptiaan vuosina 2017-2020.

  • Coffee House Espoo Iso Omena

    Uusi Coffee House on avara ja valoisa

 

 

Coffee Houseissa panostetaan nyt kahviloiden kodinomaiseen tunnelmaan sekä laadukkaisiin kahveihin ja syötäviin. Kanta-asiakkaiden toiveet on kuultu uudistusta suunniteltaessa.

Myös tarjoiltavien tuotteiden valikoima uudistui. Espressopohjaisten kahvien käsin poimitut luomupavut tulevat uudistettuihin Coffee Houseihin nyt kotimaiselta Warrior Coffee -pienpaahtimolta. Suomalainen kahvipaahtimo on luomusertifioitu, samoin kuin kaikki paahtimon kahvit. Uuden paahtimon myötä kahvimenulta löytyy myös uusi juoma, energisoiva, kookosöljyä ja kirkastettua voita sisältävä voikahvi. Tuttujen pullien, voisarvien ja toastien rinnalle on lisätty vegaanisia tuotteita, kuten tuorepuuroa.

Kahvilahetkien lisäksi Coffee Housesta voi poimia mukaansa aamiais- ja lounaspaketteja, jotka pakataan ympäristövastuullisiin materiaaleihin.

Kun vakiintunutta kahvilakonseptia lähdetään uudistamaan, taustalla on pitkä suunnittelutyö. Ketjussa kysyttiin tarkasti asiakkaiden ja henkilökunnan ajatuksia siitä, mikä tekee Coffee Housesta omanlaisensa. "Tiesimme uudistavamme kaiken – miljöön, osan valikoimaa, työvaatteet – ja halusimme silti säilyttää Coffee Housen parhaat ominaisuudet", ketjupäällikkö Piispanen kertoo.

Työskentelyyn, itsekseen oleskeluun ja kahdenkeskisiin hetkiin tarkoitetulle alueelle on sisustettu pieniä pöytiä ja muutama rauhallisempi työskentelypiste. Toinen osa kahvilaa toimii rentojen kohtaamisten näyttämönä. Asiakkaat voivat istuskella portaikolla, isossa yhteispöydissä, mukavilla sohvaryhmillä tai erilaisissa keinuissa.

Osa Coffee House -kahviloiden tunnelmasta tulee siitä, että niissä käy hyvin monenlaisia ja monenikäisiä asiakkaita päivän mittaan. Valikoima, astiat, valaistus ja kahviloiden ilme eri osissa on suunniteltu palvelemaan erilaisia asiakkaita. Jopa taustamusiikki on nyt toteutettu omanlaisekseen aamuun, iltaan ja viikonloppuun.

"Toteutamme ajatusta 'our house is your house' Emme kiirehdi asiakkaiden puolesta, ja läppärikansa on tervetullutta uppoutumaan työhönsä. Ohi kulkiessamme kysäisemme, maistuisiko santsikuppi kahvia", Piispanen kuvailee.

Lisätiedot:

Kati Piispanen, ketjupäällikkö, Coffee House, kati.piispanen@sok.fi, puh. 010 76 82833

Ketju: Coffee House