7.9.2018

Varaa Radisson Blu kokous helposti ja nopeasti online-varauskalenterista

Radisson Blu Hotellien kokoustiloja löytyy nyt helposti verkossa varattavaksi.

  • Varaa Radisson Blu kokous helposti ja nopeasti online-varauskalenterista
  • Radisson Blu Plaza Hotel

Tutustu tiloihin ja varaa suoraan online-kalenterista haluamasi tila, ajankohta ja palvelut. Halutessasi lisäpalveluita, voit aina olla yhteydessä myyntipalveluumme – autamme mielellämme!

 

Juuri nyt suosittelemme:

SÄIHKYVÄT PIKKUJOULUT RADISSON BLU PLAZASSA

Palkitse työntekijät kuluneesta vuodesta ja järjestä loistokkaat pikkujoulut koko firmalle. Historiallinen Plaza Restaurant tarjoaa juhlatilat jopa 800:lle kahdessa kerroksessa. Takkahuone ja Kirjastobaari tarjoavat puolestaan täydellisen tunnelman pienempiin bileisiin.

 

RANTA RAVINTOLAN PIKKUJOULUMENU –20 %

Varaa pikkujoulut nyt, saat Radisson Blu Espoon pikkujoulumenun edullisemmin. Tarjous voimassa 31.10.2018 asti.

 

ROYAL TARJOAA MAKUJA MAAILMALTA

Radisson Blu Royalista löytyy useita maistuvia vaihtoja pikkujouluihin. Juhli amerikantyyliin herkuttelemalla puuhiili-grillatulla porsaan kareella, merilohella ja myskikurpitsalla tai matkusta Espanjaan kattavalla Tapas buffetilla.

 

KODIKKAAT TILAT TÄRKEIMPIIN JUHLIIN

Yrityksen pikkujoulut, illanvietto ystävien kesken tai kiireetön jouluhetki perheen parissa – Radisson Blu Aleksanteri tarjoaa upeat puitteet. Varaa käyttöösi kuudennen kerroksen Loft, Kirjasto-kabinetti, Privaatti tai Aleksanteri Lounge.

 

KRUUNAA JUHLAT VIINIKARAHVILLA

Juhlista kanssamme Radisson Blu Seasiden 25-vuotista taivalta! Synttäreiden kunniaksi tarjoamme tunnelmallisiin syysiltoihin sopivat viinisuositukset edullisesti karahveittain. 25 cl punkkua tai valkkaria vain 9,30. Iso karahvi (75 cl) 25 €.

 

PIKKUJOULUT TÄHTILOISTEESSA 17.11.

Vielä ehdit varata paikkasi Radisson Blu Oulun pikkujouluihin! Tule nauttimaan ruoasta, juomasta ja loistavista Hollywood-esityksistä 20-luvulta tähän päivään.

 

MARINAN JUHLALLINEN JOULULOUNAS

Radisson Blu Marinan joululounas Turussa katetaan hotellin uusittuun 2.kerrokseen ke-pe 12.-14.12 ja ti-pe 18.-21.12 klo 11.30-15.00. Perinteisten suomalaisten jouluruokien lisäksi on tarjolla mm. Osteribufee ja katkarapuja.

 

Lisätiedustelut:

Puhelin: +358 (0)20 1234 700
Sähköposti: conference.finland@radissonblu.com

Tervetuloa juhlimaan Radisson Blu Hotelleihimme!