4.7.2019

Vaakuna ehdolla World Luxury Hotel Awards - kilpailussa

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakuna on jälleen ehdolla World Luxury Hotel Awards kilpailussa Luxury City Hotel sarjassa.

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi on jälleen ehdolla World Luxury Hotel Awards -kilpailussa. Vaakuna palkittiin  maailman arvostetuimpiin kuuluvassa hotellialan kilpailussa myös viime vuonna.

World Luxury Hotel Awardsia on kuvailtu hotellimaailman Oscar-gaalaksi. Tavoitteena on kannustaa ja palkita huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet puitteisiin, palvelutarjontaan sekä palvelun tasoon, ja nousseet näin hyvistä erinomaisiksi. Luksusluokan hotellille ei riitä perushyvä palvelu, vaan rima on selvästi korkeammalla muun muassa asiakkaan yksilöllisessä huomioinnissa, yllätyksellisyydessä ja vieraanvaraisuudessa. 

Vuosittain World Luxury Hotels Awards -gaalassa on mukana yli 1 000 ehdokasta, jotka valitaan asiakkaiden tekemien ilmoitusten perusteella. Asiakkaat pääsevät myös äänestämään voittajia. Netissä annettujen äänien lisäksi lopulliseen valintaan vaikuttavat matkailualan ammattilaisista koostuvan kansainvälisen raadin mielipiteet. Raadin jäsenet yöpyvät hotelleissa joko virallisesti tai "mysteerivieraina" ennen valintojen tekemistä.

Äänestämään pääset täältä>>

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels