1.12.2017

Upeat joululounaat ovat täällä alk. 35€ henkilö!

Radisson Blu Hotellit kattavat joulukuussa taas klassikoiksi nousseet joululounaat.

  • Upeat joululounaat ovat täällä

    Upeat joululounaat ovat täällä

Päivitimme Omistajien edut entistäkin houkuttelevimmiksi. Varaa huoneesi Omistajien omilta sivuilta osoitteesta radissonblu.fi ja saat Bonusta sekä alennusta päivän hinnasta -10%, ja jos varaat myyntipalvelusta tai suoraan hotellista, on hinta -5% päivän hinnasta. Hyödynnä siis S-Etukorttisi, Omistajan käyntikortti. Käytä varatessasi etukoodia ASOM. Valitse ensin alasvetovalikosta "Etukoodi" ja kirjoita sen jälkeen koodi ASOM, jotta näet omistajahinnat

Tuo liikekumppanisi tai tiimisi lounaalle – tunnelmallinen joululounas on mieleen jäävä tapa kiittää kuluneesta vuodesta.

 

Joululounas design-kortteleiden sykkeessä

Radisson Blu Aleksanteri Hotelin joulupöytä on katettu 18.–22.12. klo 12.00–15.00. Hinta S-Etukortilla tai Club Carlson -kortilla vain 35 € (norm. 39 €). Tule nauttimaan rauhallinen joulunmakuinen lounas Aleksanteri Loungeen – eloisaan, mutta rauhalliseen olohuoneeseen, joka kokoaa yhteen kaupunkilaiset sekä matkailijat eri puolilta maailmaa!

Lisätietoja ja varaukset klikkaa tästä

 

Jouluherkkuja meren rannalla

Kun haluat joululounaalta enemmän, löydät herkkuja notkuvan noutopöydän Rannasta. Joululounas on tarjolla arkipäivisin 11.–21.12.2017 klo 11.30–14. Hinta 39 €/hlö. S-Etukortilla tai Club Carlsson -kortilla hinta 35 €/hlö.

Katso menu tästä

Ladataan kommentointia...