2.7.2013

Tuoretta ja aitoa lähiruokaa? Ehdottomasti!

Antell on aitoa Arinan omistajan lähiruokaa: kaikki tuotteet leivotaan Oulussa ja kahvileipä- ja konditoriatuotteet valmistetaan käsityönä.

  • Toimitusjohtaja Annukka Lanton mukaan Antellin tuotteet ovat pohjoissuomalaista lähiruokaa parhaimmillaan.

Katri Antell alkoi harjoittaa leipomotoimintaa Oulussa vuonna 1880. Vielä nykypäivänäkin Antellin tuotteet leivotaan Oulussa rakkaudella aina parhaista raaka-aineista ja herkullisuudesta tinkimättä. 133-vuotias Antell on edelleen perheyritys.

Tuoreus ennen kaikkea

– Antellin leipomotuotteet ovat pohjoissuomalaista lähiruokaa parhaimmillaan: jauhomme toimittaa Utajärven lähimylly ja kaikki tuotteet leivotaan Oulun Karjasillalla, kertoo toimitusjohtaja Annukka Lantto.

Antellin leivonta- ja toimitusrytmi eroaa yleisestä leipomoalan rytmistä: leivät leivotaan aamuisin Oulun lähileipomossa ja toimitetaan kauppoihin iltapäivällä. Näin taataan tuotteiden tuoreus.

– Jotta voimme erottua suurista valtakunnallisista leipomoista, meidän täytyy uskaltaa erilaistua ja miettiä, mikä kuluttajalle on oikeasti tärkeää. Vahvuutemme on tuotteiden tuoreus ja herkullisuus. Kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta tuoretta leipää ei olekaan tänä päivänä helppo löytää, Lantto toteaa.

Herkullisuuden ja hyvinvoinnin sopusointu

Tuoreuden lisäksi Antell vaalii herkullisuutta sekä hyvinvointia. Antellilla ruokaleivät on leivottu parhaista raaka-aineista sisältäen aina runsaasti kuituja. Tuotteissa, joissa on Luonnon omat raaka-aineet – merkki, ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia lisäaineita.

 – Antellin kaikki ruokaleipäpussit on merkitty Kuitutakuu- ja Luonnon omista raaka-aineista -merkinnällä, Lantto kertoo.

Suosituimpia Antellin tuotteita ovat erityisesti RuisRuis, Ruislimppu ja pehmeät koko perheen Lounassämpylät. Mikä on sinun suosikkisi? Kerro ja kommentoi.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Lähiruoka, Tavarantoimittaja