16.5.2018

S-ryhmän vuoden parhaat ravintolapomot ja ketjuravintolat palkittiin

Vuoden S-Chef Mika Jokinen Oulusta ja vuoden ketjuravintola Frans & Chérie Rovaniemeltä.

  • Frans & Camille, keittiömestari Mika Jokinen

  • Frans & Chérie, ravintolapäällikkö Taina Muranan ja keittiömestari Mika Teurajärvi

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi 25.4. valtakunnallisten ravintola-ketjujen parhaat päälliköt ja ravintolat Helsingissä. Vuoden S-Boss ja S-Chef-tunnustusten lisäksi julkistettiin kunkin ravintolaketjun vuoden ravintola. Tunnustuksista kaksi matkasi Pohjois-Suomeen, Osuuskauppa Arinan ravintola-alan ammattilaisille.
 
 
Vuoden 2017 S-Chef on oululainen Mika Jokinen
 
Vuoden 2017 S-Chef-tunnustus matkaa keittiömestari Mika Jokisen kainalossa Ouluun, Frans & Camille -ravintolan keittiöön. Vuoden S-Chef suhtautuu ruoan laatuun intohimoisesti.
 
Yli 20 vuotta S-ryhmän palveluksessa olleen Mika Jokisen työtapa on kääriä hihat ja saada tuloksia aikaan. Jokisen esimiestyö on tavoitteellista ja huumorilla höystettyä. Vahva näkemyksellisyys ravintolan toiminnasta ja kehittämisestä on tehnyt miehestä jo oman osuuskauppansa Arinan hävikkilähettilään. Vapaa-ajallaan eläinrakas Mika suuntaa keittiöstä usein palveluskoiraharrastuksen pariin. 
 
 
Yksi vuoden 2017 ketjuravintoloista Frans & Chérie Rovaniemi
 
Vuoden parhaat ketjuravintolat ovat onnistuneet tekemisissään niin asiakastyytyväisyyden, laadun kuin tuloksellisuudenkin saralla.
 
Vuoden Frans & les femmes -ketjuravintola: Frans & Chérie Rovaniemi.
 
Vuoden ketjuravintolan tunnustuksen vastaanottivat Frans & Chérie Rovaniemen ravintolapäällikkö Taina Muranen ja keittiömestari Mika Teurajärvi.
 
S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtoryhmä valitsee vuosittain S-Boss-, S-Chef- ja Vuoden ravintola -tunnustusten saajat toimipaikan tuloksenteon, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden sekä päällikön johtamis- ja ammattitaidon perusteella. Vuoden 2017 palkinnot jaettiin Helsingissä ketjuravintoloiden seminaaripäivässä 25.4.2018.
 
 
Lisätietoja: Osuuskauppa Arina, toimialajohtaja Ulla Peltoniemi, puh. 0500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi
 
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Frans & les Femmes
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Frans & les Femmes toimipaikkoja: