28.3.2019

Radisson Blu Brain Food tarjoilee kauden parhaat maut

Brain Food -konsepti tarjoilee pitkin vuotta aina kauden parhaat maut. Ateriat suunnitellaan kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden.

  • Radisson Blu Brain Food tarjoilee kauden parhaat maut
Brain Foodin tehtävänä on huolehtia kokousvieraiden hyvinvoinnista ja kokousten tehokkuudesta oikean ruokavalion avulla. Monipuolinen ja säännöllinen ruokailu sekä riittävä nesteytys pitävät aivot virkeänä, verensokerin tasaisena ja aineenvaihdunnan kunnossa. Silloin vireystila pysyy hyvänä ja työtehot korkealla, Brain Food –konseptissa kaikki nämä on mietitty valmiiksi, jolloin kokousvieraat voivat keskittyä olennaiseen. 
Uutuutena Brain Foodiin on tullut satokausiajattelu, ja sen osalta tehdään tiivistä yhteistyötä Satokausikalenterin kanssa. Tavoitteena on tuoda kokousvieraiden nautittavaksi parhaat kauden maut ja uudet ideat.

 

Hyvästit väsyttäville hiilihydraattipaukuille, tervetuloa värikäs, raikas ja innostava aamiainen, lounas ja välipala! Koulutuspäivien aikana fiksusti suunniteltujen aterioiden merkitys nousee arvoon sekä kouluttajan että koulutettavien mielessä.

Lue lisää Brain Food -kokousruokavaliosta Evento-lehden artikkelista, jossa on haastateltu Radisson Blu Hotellien kokousvaraajia.

Artikkeliin pääset tästä