15.2.2018

Osuuskauppa Arina avaa Raaheen uuden Hesburgerin S-market Pattijoen yhteyteen

Arina uudistaa omistajien ravintolatarjontaa Raahen seudulla. Uusi 100-paikkainen Hesburger –ravintola avataan toukokuussa S-market Pattijoen tilojen yhteyteen - uudistustyöt käynnistyvät lähiaikoina.

  • Uusi Hesburger avataan toukokuussa

 Osuuskauppa Arinan palveluverkosto Raahen seudulla  kattaa Prisman, S-marketin ja näiden ohessa toimivien ABC-automaattiasemien lisäksi toukokuusta lähtien myös Hesburger-ravintolan. Satapaikkainen Hesburger palvelee lisäksi Drive-in –autokaistalla. Ravintola työllistää noin kymmenen henkilöä ja uusien työntekijöiden rekrytointi käynnistyy lähiaikoina.
 
Hesburgerin konsepti tuo tarjolle aina herkulliset hampurilaiset iloisen asiakaspalvelun kera. Ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Hesburgerin hampurilaispihvit on valmistettu 100% naudanlihasta. Herkuttelun kruunaa kahvi ja suussasulava pehmytjäätelö. Tuotteet saa myös helposti mukaan ja kaikista ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.
 
Osuuskauppa Arina on asiakkaidensa omistama, pohjoissuomalainen ja vastuullisesti palveleva 100-vuotias osuuskunta. Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tarjota omistajalle palveluja ja hyötyjä.  Raahessa omistajia on lähes 70 % kaikista kotitalouksista. Toimintamme keskiössä on omistajiemme arjen helpottaminen vuoden jokaisena päivänä. Toimimme paikallisesti ja vastuullisesti lähes kahdensadan market-, ABC, tavaratalo- ja erikoiskaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan yksikön voimin ja  tarjoamme työtä lähes 3000 arinalaiselle. Raahen seudulla uudistetaan lisäksi myös Pyhäjoen ruokakaupan palveluita, kun uusi Pyhäjoen S-market avataan elokuussa. 
 
Arinan marketkaupan yli 600 milj. euron myynnistä noin 80 % on bonusmyyntiä omistajille. Omistajat saavat laajan valikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy vuodessa reilut 80 milj. euroa, keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden.
 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Hesburger
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Hesburger toimipaikkoja: